Kinky_sofia's webcam profil

Kinky_sofia's profil billede
Modellen er offline
Se webcamshows
Gratis videoer
Uploadede videoer
Navn Kinky_sofia
Alder 37
Land Denmark
Stjernetegn Vandmanden
Født i Denmark

Bedømmelse af Kinky_sofia

Webcam kvalitet Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Seksuel ydelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Gæstfrihed Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Samlet bedømmelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Antal brugere der har bedømt
Kinky_sofia 1

Rapportér

Kinky_sofia's Priser

Privat chat pr minut kr. 36,95
Nøgen chat pr minut kr. 32,95
Voyeur. Se med på et privat show. pris per minut kr. 33,95
Vis dit eget webcam til denne model. pris per minut kr. 10,95
Del din lyd med denne model i privat chat. pris per minut kr. 9,95

Detaljer

Højde 175 centimeter
Vægt 85 kilo
Hårfarve Sort, Langt
Øjenfarve Blå
Etnisk oprindelse Dansk
BH Størrelse G-skål
Kønsbehåring Barberet
Tatoveringer 2 små.
Piercinger Havde engang. Nu er jeg all natural
Hobby Mit studie/arbejde tager en del tid. Men jeg sørger for at være aktiv alt det jeg kan. Sidder sjældent stille for længe af gangen. Jeg elsker at være ude. Hvis jeg kunne bo i et shelter så gjorde jeg det.
Favorit position Jeg er en all rounder. Så længe det ikke bliver i samme stilling for længe af gangen, så bliver det kedeligt og er der noget sex ikke skal være så er det kedeligt.
Fantasier Det at være her er lidt en fantasi i sig selv. Jeg har mange, men dem kan vi altid snakke om

Beskrivelse

Hej og velkommen til.

Jeg er ny kvinde herinde.. 

Det her er stedet hvor du møder en fræk, kinky kvinde I sin bedste alder. slut 30'erne.. Jeg har mulighed for at ændre min alder på profilen. Men hey. What you see is what you get. Og Jeg skammer mig ikke over min alder/erfaring. Jeg bliver hamrende liderlig af at se hvordan jeg tænder dig. Det er en fantasi der bliver udlevet for mig at være her. 

Jeg ved hvad jeg vil ha, hvordan, hvornår, hvor meget osv. Jeg befinder mig bedst med en Herre, der kan sætte mig på plads og gi mig ordre, men kan også ind i mellem lide at vende om på rollerne og fortælle dig hvad du kan gøre for at tilfredsstille mig. Lænker og kæder ER frækt. Støvler og stiletter elsker jeg. I det hele taget elsker jeg at befinde mig i andre roller end min hverdag tillader mig hvor jeg skal være "ordentlig" og professionel. 

I privat chat kan du give mig ordre, snakke hårdt, og udleve de fantasier du ikke kan / tør med andre. Der er faktisk ikke nogen grænse for hvad vi kan sammen. Jeg elsker at se når du bliver tilfredsstillet. Med andre ord. Jeg søger spænding og grænser. Skal vi finde dem sammen? 

Tip priser.

Lille - Jeg viser mine store bryster. 

Mellem- bootie call.  jeg leger med mig selv.. I gratis chat bestemmer jeg hvor længe og hvordan. I privat er det DIG der bestemmer det hele. 

Stort. Hvilken dildo skal jeg lege med sammen med dig (kun i privat chat) 

Sendetider

Ingen planlagte tider

Lovense

Lovense LUSH
Nej

Besøg også vores egen hyggelige gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik