Tjen penge online
Ofte stillede spørgsmål
Kontakt

Bliv webcam-model i dag.

Bliv webcam-model og arbejd hjemmefra

Du kan via vores chatservice platform lave en rigtig god omsætning ved at arbejde hjemmefra, det kan du allierede i dag ved at blive webcam-model, det er et ganske enkelt, nemt og bekvemt job og det er det vi gerne vil fortælle dig mere om her på siden. 
Du har som webcammodel, frihed til at sende live fra lige den lokation du ønsker, så hvorfor ikke bare blive i din seng og hygge dig i dit chatrum hele dagen, eller måske sende live fra dit varme bad i flere timer på en kold vinterdag, kun din fantasi sætter grænserne og det vigtigste er du har det sjovt og optjener gode penge på dit webcam job mens du arbejder hjemmefra. Du har mulighed for at blive godkendt og være i gang med at arbejde inden for 30 minutter fra du påbegynder din oprettelse,  DK Webcam tilbyder dig som det eneste site at du selv kan udbetale dine penge samme dag som du har optjent dem, vi benytter direkte konto udbetaling teknologi og du har dermed dine penge inden for få minutter på din bankkonto.

Selvstændigt arbejde som webcam-model

Du har mulighed for at arbejde selvstændigt som webcam-model i dag og få råd til at købe det du ønsker dig allerede i morgen, sagt på den måde at hvis du selv har viljen og lysten har vi værktøjet til dig lige her, vi er Skandinaviens største og førende indholdsside for selvstændige indholdsskabere og webcam-modeller, du får med en webcam-model profil her på siden adgang til de bedste kunder fra Danmark og resten af Skandinavien, vi tilbyder den mest stabile side og bedste service på det nordeuropæiske chatservice marked, vi bestræber os på altid at levere de bedste kunder via den bedste teknologi, båret af den bedste service. Vil du være med på vores team så bliv webcam-model i dag.

Bestem selv priser og arbejdstid

Du bestemmer 100% selv dine arbejdstider, priser og og selvfølgelig grænser, du har på den måde fuld kontrol over din tid og økonomi imens du får alle muligheder for at udleve dine egen erotiske fantasier, alt sammen helt på dine egen betingelser i selskab med vores søde og gavmilde brugere.
Bliv webcam-model og arbejd hjemmefra i trygge rammer, når du har tiden til det, vi har åbent 24 timer og i jobbet som webcammodel er der dermed mulighed for at arbejde hele døgnet rundt, den fleksibilitet finder du ikke ved andet arbejde, og vi giver dig på samme tid bedre mulighed for at planlægge din tid og økonomi. Læs mere om at arbejde online her

Bliv webcammodel allerede i dag

Vil du bare gerne i gang med arbejdet med det samme, så bliv webcammodel ved at oprette din egen profil lige her, du kan få profilen godkendt med det samme ved at skrive til vores live support nede i venstre hjørne af siden.
Du kan også benytte vores live support for personlig rådgivning, og vejledning omkring oprettelse af en webcammodel profil, vi er dansktalende og svare hurtigt, og er helt nede på jorden, du har altid vores fulde diskretion når du søger webcam job hos os. 

Nyt job ? prøv klimavenligt arbejde

Klimavenligt arbejde hjemmefra kan være dit nye job.

Arbejde hjemmefra er fremtiden for klimaet og miljøet. Det afgiver et meget lille CO2 aftryk at arbejde hjemmefra som live cam model , og det aftryk kompensere vi for dig med vores egen skov på 45.000m2

Du deltager også i Co2 besparelsen selv, nemlig ved at undlade transport til og fra en arbejdsplads hver dag ved at arbejde hjemmefra, og bemærk også der er stort set ingen affald genereret ved arbejdet som online model

Prøv et webcam job og opnå frihed

Dit nye webcam job vil hurtigt overraske dig, du vil opleve du har mere fritid når det passer dig og flere penge til dine udgifter og privat forbrug end på nogen andre jobs.

De fleste finder sig hurtigt til rette med webcam jobbet og finder ud af man sagtens kan få tid til både familie fritid og venner når man ikke er nødsaget til at arbejde over 37 timer hver uge for at betale faste udgifter, husleje og privat forbrug. opnå økonomisk frihed inden for kort tid og få en meget bedre privat økonomi. vi modtager lige nu alle nye skandinaviske online modeller da vi har en stor efterspørgsel efter skandinaviske live cam model. Start dit nye webcam job i dag, opret dig lige her.

Du bestemmer 100% dit webcam job

Din tid og dine priser

Du bestemmer selv priserne i dit chatrum, og du bestemmer helt selv dine arbejdstider som webcam-model på DK Webcam, der er ingen krav om hvor meget eller hvor lidt du skal arbejde, og ingen grænse for meget tid du må bruge online i dit chatrum, det er helt op til dig at styre dit tidsforbrug og dermed din indtægt. Brugernes tid i dit betalings chatrum afregnes per sekund ud fra prisen på et minut, minutprisen bestemmer du 100% selv

Vi guider dig til succes

Vi har mange guides og vejledninger om prissætning og værdiskabelse, dem anbefaler vi du læse så snart du er oprettet og godkendt som webcam-model, de er lavet for at du kommer godt i gang og omsætter mest muligt på din tid online, du kan altid kontakte vores live support nede i venstre hjørne af siden hvis du har brug for et godt råd eller teknisk support til din computer, internet eller cam opsætning.
Husk altid at, din succes er vores succes, så lad os skabe succes sammen.

Bliv webcam-model nu og start med at arbejde online hjemmefra allerede i dag.

Bliv godkendt allerede i dag

Let og enkel oprettelse

 

Arbejdet som webcam-model

Et socialt job uden stress, Bliv webcammodel

lagt, god til at snakke om alt og intet og har du lyst til at gøre andre glade via dit daglige arbejde? har du på samme tid brug for et afslappet og ikke stresserne arbejde hvor du stadig kan udleve dine ambitioner om en rigtig god indtægt? Hvis du kan svare ja til det og selv har let til smil samt bare lidt talent for at chatte frækt, så er jobbet som webcammodel virkelig interessant for dig. Bliv webcam-model i dag 

Hvem er brugerne/kunderne på siden ?

Lige som du selv er anonym i chatten så er kunderne også anonyme mennesker der ønsker et frirum, hvor de kan snakke med kvinder og par i godt humør om alt fra intim snak til fritidsinteresser og oplevelser, ja alt mellem himmel og jord kan komme op som emne i dit chatrum med brugerne her på siden, alle brugere der besøger siden er 18 år gamle og er som regel fra Skandinavien. Vi har en klar overvægt af kunder fra Danmark, der er derfor intet krav om du skal kunne andre sprog en de skandinaviske og/eller engelsk for at benytte os som chatservice platform til dit webcam arbejde hjemmefra, så du kan faktisk helt uden erfaring bliv live cam model allerede i dag.

Job som webcammodel, hvad kræver jobbet af din tid og hvilket udstyr  ?

Det kræver rent lavpraktisk at du har en computer med et webcam eller en smartphone samt en internet forbindelse. Du behøver ikke andet udstyr for at starte som webcammodel, du kan med fordel udvide med legetøj og bedre udstyr når du er i gang og gerne vil øge din omsætning men der er ingen krav om udstyr eller legetøj for at komme i gang som online model. Der er absolut heller ingen krav om hvor mange timer du skal bruge på siden, din profil blive ikke deaktiveret hvis du ikke benytter dit chatrum i kortere eller længere perioder. Så der er ingen grund til at vente, bliv webcammodel allerede i dag.

Kan du have din veninde eller kæreste med i dit chatrum ?

Ja det kan du faktisk, vi har udviklet et system hvor du kan tilføje deltagere til din profil og derfor er det muligt at have veninder, venner eller eventuelle partner med i din chat. Det er ganske udbredt på sitet at have en deltager med en gang imellem og du omsætter gerne op til dobbelt så meget på en aften ved at have en veninde eller fyr med i din chat, dine deltagere kan nemt oprettes det kræver kun navn samt gyldigt billede ID (Pas, Kørekort eller BorgerID)

Er DK Webcam rigtig danskejet ?

Ja DK Webcam er 100% danskejet og er drevet fra vores hovedkvarter på Sydsjælland, vi har været på det skandinaviske marked i snart 14 år med live chat som fokus, vi har rigtig meget erfaring at giver dig og kan garantere dig succes hvis du følger vores rådgivning, vi tilbyder nemlig at vejlede og guider dig via vores live support på dansk, ingen spørgsmål er for små eller dumme, vi er her altid til at støtte og guide dig så du vil få den maksimale indtægt ud af oprette dig som webcammodel på siden. Vi hjælper dig og står bag dig hele vejen til succes som webcammodel, så bliv webcam-model.

Sikkert og trygt arbejde hjemmefra

Vi tilbyder alle piger et sikkert og anonymt univers hvor fantasier udleves og personlige ambitioner kan indfries, bestem 100% selv dine arbejdstider og arbejdes forhold, hvorfor ikke bliv hjemme i varmen og arbejd den kolde vinter væk, brug din frihed til sommer hvor du så kan arbejde mindre og nyde det gode vejr eller endnu bedre arbejde online udenfor i det gode vejr via din mobil, DK Webcam er nemlig også et mobilt arbejde som du kan tage med lige derhen du ønsker, du kan rejse til Spanien i en måned og arbejde derfra eller du kan gå online fra stranden på Bornholm hvis det er det du ønsker?
Ved at arbejde som webcammodel er du fri og kan arbejde når du ønsker det og lige fra den lokation du ønsker. Bliv webcam model, opret dig her.

Hvad gør man så nu tænker du måske, og bare rolig vi guider dig igennem oprettelsen og hjælper dig også i gang som webcam model, du kan til hver en tid skrive til vores live support for vejledning og rådgivning. Kontakt, du finder Live supporten nede i venstre hjørne af siden.

Hvor meget tjener en webcam-model

The sky is the limit men du kan læse meget mere om hvad du kan tjene her 

Hvordan bliver man webcammodel ?

Du kan blive model ved at udfylde en ansøgning lige her.
Du har som online model hos DK Webcam mulighed for at deltage i events og workshops samt kickoffs og fester vi afholder for alle online modeller, f.eks. den årlige Pige-julefrokost og den store sommerfest. Du har også mulighed for at få op til 15% fast rabat i vores udstyrs og tilbehørs webshop DKButik.dk plus mange andre fordele du ikke finder som model på andre skandinaviske webcam sider, Bliv webcammodel i dag

Besøg også vores egen hyggelige gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik