Hjælp
Ofte stillede spørgsmål
Kontakt

Søger du nyt job? bliv model.

Bliv model og opret dig allerede i dag, du kan være igang med at tjene penge allerede inden for 15 minutter, vi giver dig nemlig via DKWebcam en unik mulighed for at tjene penge hjemmefra ganske enkelt, nemt og bekvemt samt ikke mindst hurtigt. Du kan blive udbetalt med det samme direkte til din bankkonto via straksudbetaling allerede i dag, såfremt du ønsker det. Du bestemmer 100% selv dine arbejdstider og priser, dermed styre du 100% også selv din fritid og indtægt, du har på denne måde kort sagt 100% kontrol over din tid og økonomi imens du får alle muligheder for at udleve dine egen erotiske fantasier, bliv webcam model og tjen penge online i trygge rammer hjemme hos dig selv, alt imens du har det sjovt sammen med vores skønne brugere på siden, du har mulighed for at blive cam model i dag og købe det du ønsker dig allerede i morgen, kort sagt hvis du selv har viljen og lysten har vi værktøjet til dig lige her bliv cam model ved at oprette dig her

DKWebcam er skandinaviens førende indholdsside for selvstændige indholdsskabere og chat modeller, du vil med en profil her på siden få den bedste adgang til kunder fra danmark og resten af skandinavien samt den bedste service på det nordeuropæiske chat marked. vi bestræber os på altid at levere de bedste kunder via den bedste teknologi, båret af den bedste service. Vil du være med på vores team, bliv webcam model i dag. 

Hvordan bliver man webcam model i dag?
Ønsker du at tjene penge nu og her, bliv model ved at
 oprette din profil her og få den ekspress godkendt ved at skrive til vores live support nede i venstre hjørne af siden. For personlig rådgivning og vejledning omkring at oprette en model profil er du også meget velkommen til at kontakte vores live support her på siden, vi skriver dansk og svare hurtigt og du har vores fulde diskretion. 

Bliv udbetalt med det samme.

Lyst til at tjene penge hjemmefra og få dem udbetalt hurtigt? Vi har live support det meste af døgnet og derfor er det altid muligt at få udbetalt dine penge når du står og skal bruge dem, der er ikke flere dages ventetid eller dumme skæringsdatoer, vi har valgt at gøre det nemt overskueligt og lige til at tjene penge online og få dem udbetalt hurtigt og let. 

Bliv model på under 10 minutter og få den godkendt den med det samme, så er du i gang med at tjene penge som webcam model lynhurtigt Opret din profil med det samme her!

Du bestemmer 100% selv.

Bestem 100% selv dine minutpriser og arbejdstider som model på DKWebcam, der er ingen krav om hvor meget eller hvor lidt du skal arbejde eller være online i chat, det er 100% op til dig selv at styre dit tidsforbrug.

Vi har massere af guides og vejledninger du kan læse så snart du er oprettet som model, de er lavet for at du komme godt igang og tjene mest muligt, du har også mulighed for at deltage i vores events og kickoffs hvor du kan lære meget om at være eksklusiv DKW model, lyder det som noget for dig så bliv webcam model nu.

Bliv godkendt allerede i dag.

  • Du skal bruge computer med webcam eller en god smartphone

  • En fornuftig Internet forbindelse

  • Foto ID. (såsom pas, kørekort,  borgerID eller UngID)

  • En dansk eller international bankkonto

    Læs mere i vores FAQ her 

Meget mere om at blive model

Er du god til at vise dig fra din bedste side? Så bliv webcam model i dag. 

Er du social, udadvendt og har du ambitioner om at tjene gode penge?  bliv model. Du har nemlig mere end god chance for at blive succesfuld model på DKWebcam hvis du har evner for at flirte samt skrive og snakke frækt med alle typer af mennesker? Så er arbejdet som cam model virkelig interessant for dig. Vi tilbyder alle modeller et sikkert og anonymt univers hvor fantasier udleves og personlige ambitioner indfries, bestem 100% selv dine arbejdstider og priser. bestemt helt selv hvor meget du vil tjene per dag, uge eller måned, du bestemmer nemlig selv om din omsætning skal være f.eks 10.000 kr eller 1.000.000+ kr om året på DKWebcam, din omsætning handler nemlig om tidsforbrug, kvalitet og indlevelse i opgaven at underholde og fastholde brugerne i din chat, hvordan gør man det tænker du så og bare rolig vi guider dig 100% igennem opgaven som cam model og du kan altid skrive til vores live support for rådgivning.

Hvad kræver det af udstyr og tid at blive webcam model? 
Svar: Det kræver rent lavpraktisk at du har en computer med et webcam eller en smartphone samt en internet forbindelse. Du behøver ikke andet udstyr for at starte som model, du kan med fordel udvide med legetøj og udstyr når du er i gang og vil øge din omsætning men der er ingen krav om legetøj eller udstyr for at komme igang. Der er absolut heller ingen krav om hvor mange timer du skal bruge på siden, din profil bliver ikke deaktiveret hvis du ikke benytter din chat i kortere eller længere perioder. Så der er ingen grund til at vente bliv cam model i dag.

Kan du have din veninde eller kæreste med i din chat? 
Svar: Ja det kan du faktisk, vi har udviklet et system hvor du kan tilføje deltagere til din profil og derfor er det muligt at have veninder, venner eller eventuelle partner med i din chat og tjene penge sammen, Det er ganske udbredt på sitet at have en deltager med en gang imellem og du tjener gerne op til dobbelt så meget på en aften ved at have en veninde eller fyr med i din chat og det er nemt, det eneste dine deltagere behøver at medbringe/angive er, navn samt gyldigt billed ID ( Pas, Kørekort eller BorgerID) 

Hvem er brugerne/kunderne på siden?
Svar: Lige som du selv er anonym så er kunderne også anonyme mennesker der ønsker et frirum, hvor de kan snakke med kvinder og par i godt humør om alt fra intim sexsnak til brugerens fritidsinteresser og oplevelser, ja alt mellem himmel og jord kan komme op som emne i din chat med brugerne på DKWebcam, de fleste brugere der besøger siden er mellem 18 og 50 år gamle og er som regel fra skandinavien. vi har en klar overvægt af kunder fra danmark, der er derfor heller ikke krav om du skal kunne andet sprog end dansk eller engelsk for at benytte os som chat platform til dit webcam arbejde, så du kan faktisk helt uden krav om erfaring bliv cam model allerede i dag.

Kan man være fuldtids webcam model og leve af dette?
Svar: Ja det kan du uden tvivl, vi vil påstå at du til hver en tid kan bruge mindre tid og tjene flere penge som model en du har gjort på noget andet job nogensinde, vælger du at blive fuldtids model er grænsen kun hvor mange timer du har lyst til at benytte i døgnet der sætter din grænser for hvor meget du kan tjene, Der er altid åbent på sitet og der er altid arbejde til de modeller der er online i chat, så ingen grund til at vente bliv webcam model allerede i dag. 

Hvor meget tjener en model?
Svar: Du spare som online model en masse transport samt en masse andre forhindringer IRL jobs normalt giver i hverdagen. Det er meget svært at sætte tal på din mulige omsætning som model på nettet og vi vil ikke forsøge med at nævne en masse tal som måske ikke holder stik i dit tilfælde, så derfor anbefaler vi du prøver det i stedet, som webcam model har man rigtig meget fritid hvis man giver den gas når man er online, det er stort set umuligt ikke at tjene penge, så bliv webcam model i dag og prøv for dig selv.


Er denne side rigtig dansk? 
Svar: Ja DKWebcam er 100% dansk og er drevet fra vores hovedkvarter på sydsjælland, vi har været på det skandinaviske marked i snart 14 år med sitet her og vi har dermed rigtig meget erfaring at giver dig muligheden for at få del i kraft af din model profil på siden, vi tilbyder 100% vejledning og guider dig via vores live support hele vejen til succes som model herinde. ingen spørgsmål er for små eller dumme, vi er her altid til at støtte og guide dig så du vil få den maksimale indtægt ud af oprette dig som model på siden.  

hvordan bliver man model?
Svar: du kan oprette dig lige her og tjene penge online som model via dkwebcam, vi tror på motivering og sammenhold, team spirit og samarbejde, Vi har vores egen lukkede facebook gruppe hvor du som model kan deltage hvis du ønsker, du får dermed adgang til konkurrencer om pengepræmier, legetøj, smykker, tøj og særlige DKW merchandise. Du har som eksklusiv DKW model også mulighed for at deltage i events og workshops samt kickoffs og fester som f.eks den årlige Julefrokost og sommerfest. Du har også mulighed for at få op til 15% fast rabat i vores egen udstyrs og tilbehørs webshop DKButik og mange andre fordele du ikke finder på andre danske eller skandinaviske webcam sider.

Kan jeg blive udbetalt i dag ? 
Svar: Ja det kan du faktisk, det er hos DK Webcam muligt at modtage dine penge som straksudbetaling samme dag som du har tjent dem og det er alle ugens dage, du skal bare skrive til vores live support.

Hvordan starter man som webcam model?
Svar: Du skal have dit billed ID og konto samt registreringsnummer klar inden du trykker her og går til vores model oprettelse, når du har udfyldt alle felter i de 5 lette oprettelses trin så kan du vælge at skrive til vores live support såfremt du måtte ønsker ekspress oprettelse, sådan bliver du altså let og hurtigt cam model, husk også vi udbetaler med det samme når du ønsker det, så du kan t
jene penge online med det samme og blive udbetalt i dag hvis du har behovet, derfor hvis du står og mangler penge i dag så bliv cam model og tjen penge online i dag ved at udfylde en model ansøgning lige her.

Besøg også vores egen hyggelige sexlegetøj & gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik