Betalingsmuligheder: Dankort / VisaDankort Visa Visa Electron MasterCard Bank overførsel

Danmarks største webcamchat

Du har fundet Danmarks største erotiske webcamchat og legeplads for voksne i alle aldre, Vi er DK Webcam og vi er uden sammenligning Danmarks største og ældste sex live cam side og uden tvivl også stedet med flest danske norske og svenske piger fra den erotiske webcamchat branche samlet på samme webside.

Du har via DK Webcam mulighed for at chatte frækt med lige den type sex live cam pige du fantasere og drømmer om, vi giver dig via vores store profil database den største chance for at finde lige den pige du ønsker at chatte med når du har brug for det.

Vi har døgnåbent alle ugens dage

Uanset tid på døgnet er der så godt som altid piger online i chat på DK Webcam, vi har kort sagt døgnåbent alle ugens dage og du er altid meget velkommen til at kigge ind og sige hej til cammodellerne. Vi bestræber os som platform på at motivere og skabe lyst til at være online hele døgnet via konkurrencer og online events som cammodellerne kan deltage i hver måned og hele døgnet rundt. 

Gratis bruger profil til dig

Du kan helt gratis oprette en brugerprofil og være i gang med at chatte med de dejlige danske cammodeller og par på under 2 minutter. Opret en bruger profil og kom i gang med det samme. Du får med din brugerprofil adgang til at se alle modellernes produkt fotos på deres produkter så som optaget webcamshows og frække videoer. helt uden begrænsninger, din brugerprofil giver dig også mulighed for at forblive i modellernes chat så længe du ønsker og læse alt der bliver skrevet. Ønsker du at købe privat chats eller produkter af en pige skal du oprette en bruger profil og tanke penge på profilen.

Vi har et mål og det er optimal fornøjelse for dig

Vores mission er at gøre det nemt og enkelt at finde danske cammodellerne i høj kvalitet og så mener vi det skal være let og enkelt at bruge chatten, vi går meget op i at du som bruger af siden let kan finde rundt og dermed let kan finde netop det indhold eller den pige du ønsker at se lige når du har lyst til det.

DK Webcam var den første webcam side i Skandinavien der omskrev sin kildekode fra det gamle Flash player format til den moderne og fremtidssikre WebRTC løsning du benytter nu, den seneste low latency WebRTC teknologi pakket ind i effektiv kode og kvalitets hardware giver dig danske piger i høj live streaming kvalitet. Vi arbejder også hele tiden på at forbedre DK Webcams teknologi og funktioner for at give dig en ultimativt bedste sex live cam oplevelse nu og i fremtiden. Vi mener DK Webcam er dansk webcamchat i høj kvalitet når det er bedst! 

Oplever du problemer med noget er du altid velkommen til art skrive til vores  Live support nede i højre hjørne

God service og 2400+ glade piger på cam

Hygge og frække oplevelser serveret med et smil, danske cammodellerne er meget serviceminded og nyder at udleve dine fantasier og mange af dem kommer gerne online når netop du har tiden og lysten til det, tag en snak om dine feticher/lyster eller bare en intim snak om hvad du ønsker i dit næste privat show og hvornår du ønsker en aftale, du kan altid skrive en besked via modellens profil og aftale en tid. Vi har ikke bare over 2700+ friske og frække piger der yder cam chats men over 90% af dem er også danske, det gør det nemt og enkelt at være webcam bruger og kunde, du kan på afslappet vis skrive og snakke dansk med cammodellerne, du finder en oversigten over alle danske cammodeller på siden her. Vogt dig for efterligninger, du kender os på de lækreste og mest imødekommende danske cammodeller i den højeste kvalitet.

Kender du en glad sød og imødekommende pige du mener ville trives med dette arbejde, så er du velkommen til at henvise hende til DK Webcams model oprettelse via dette link

Spændende funktioner via ny teknologi

Som platform tilbyder vi blandt andre fede features inden for live webcamchat, f.eks. muligheden for 2vejs lyd i privat chat og 2vejs visning af webcam via vis eget cam funktionen under både Gratis chat, Privat chat og Nøgen chat, du har via DK Webcams eget unikke system mulighed for at styre cammodellernes vibrator (lush) via vores LOVENSE interfacet, LOVENSE interfacet er direkte integreret i chat området på både mobil og desktop versionen af camchatten og kan bruges af alle.  

Nordens største webcamchat

Skandinaviens største live webcamchat

DK Webcam er nordens største live webcamchat med over 2700 skandinaviske men hovedsageligt danske modeller tilknyttet som selvstændige udbyder af sex live cam og online video.

Sprog på siden og i chat

DK Webcam er oversat til engelsk fra originalsproget dansk, du skifter sprog via flagene, du finder i bunden af siden, alle piger på sitet skriver og forstår som minimum dansk svensk eller norsk og alle piger på siden kan forstå engelsk som universalt sprog. 
Du kan skrive til vores venlige og servicemindede live support på både dansk svensk norsk og engelsk, du vil modtage svar på dansk eller engelsk.

Danmarks ældste og Skandinaviens største 

DK Webcam er Skandinaviens og ikke mindst Danmarks ældste og mest velrenommerede webcamchat side, DK Webcam har eksisteret siden 2008 og er dermed snart 14 år gammelt. Vi håber at få lov at være din leverandør i mange flere år, vi vil altid gøre det ypperste for at bringe dig de frækkeste piger, den bedste service og den hyggeligste chat i Skandinavien.

Sex live cam med kendte danske & Skandinaviske piger

Sex live cam med kendte personligheder som Fie LaursenDenice Klarskov og Cecilie Harder eller andre kendte som AjayDirtyDarling,  Cady Cloverfield, Amalie Amazing eller kitty Tenebris. Kun hos DK Webcame finder du kendte og professionelle modeller og realitystjerner på cam. 

Har du selv lyst til at tjene penge på danmarks største chat platform, Så kan du læse mere om at tjene penge online her.

Hvem ejer og driver DK Webcam?

Ejerskab

DK Webcam ejes 100% af virksomheden DK Production
DK Production er ejet af den danske model (IMDbDenice Klarskov (Wikipedia) (Instagram) som derfor er den reel ejer af DK Webcam.

Drift og ledelse, 14 år i branchen

Denice Klarskov deltager 100% i den daglige ledelse, drift og udvikling af DK Webcam, Denice har som direktør også ansvaret for regnskab, salg og marketing, B2B, kundekontakt og human resources.. Dk Webcam er skabt tilbage i 2008 og dermed fylder DK Webcam snart 15 år.

100% danskejet og klimaneutralt

DK Webcam er 100% danskejet og vi gør så meget vi overhoved kan for at afholde alle services og udgifter i Danmark, DK Productions hosting-center hvor DK Webcam er hostet er lokaliseret i Danmark og drives af ren dansk strøm, DK Production og dermed DK Webcam er en CO2 neutralt virksomhed, CO2 neutraliteten sker i kraft af ejerskab af et skovområde i Danmark. Vi går op i miljø og klima for en bedre fremtid og renere natur. Vil du være med til at beskytte naturen så vælg klimavenlige og danskejede virksomheder og websider.    

Danske svenske og norske cammodeller

Over 2700 Danske, Svenske og Norske camodeller samlet på et site 

Ved at benytte DK Webcame service finder du flest skandinaviske og ikke mindst danske cammodeller samlet på samme webside, alle cammodeller på siden er unikke og selvstændige personligheder der arbejder fra deres eget hjem og som regel opholder sig i deres eget land, de tilbyder ægte webcamchat eller specielle feticher efter dit ønske, hver model har sine egen grænser og fantasier, det er muligt for dig via gratis chat at snakke med modellen om lige netop det webcamshow du måtte ønske. Du kan også altid skrive til en model via vores beskedsystem, det er gratis.

Hvad er webcamchat faktisk?  

webcamchat er nutidens telefon6 nu bare med former og farver og via live video streaming i stedet for telefon forbindelser, dette gør du kan have den mest realistiske chat oplevelse nogensinde direkte hjemme fra din egen stue via webcamchat. Det nemlig muligt at snakke med cammodellerne via vores 2vejs lyd funktion og du kan også vise dig selv eller bare din favorit del af dig selv frem via DK Webcams vis eget webcam funktionen.

Mange af webcampigerne har også en Lovense LUSH som er en lille lyserød vibrator modellen kan have oppe i sig og som du så kan bestemme over og styre præcis hvornår og ikke mindst hvor længe og hvor intenst den skal vibrere undervejs. LUSH kan du benytte i private chat og nøgen chat sammen med webcampigerne der ejer en LUSH. Hvis du finder en model du rigtig godt kan lide og hun ikke har en Lush endnu kan du give hende en i gave via vores unikke gave butik DKButik.dk 

Hvad gør webcam-pigerne fra Danmark specielle?

Skandinaviske piger er de bedste piger efter vores mening, danske cammodeller er specielle, de er nemlig både søde smilende, glade og imødekommende samt ikke mindst meget flotte piger, du kan være sikker på at alle modeller herinde er interesseret i at have en sjov og lækker oplevelse ligesom du sikkert selv gerne vil. Danske cammodeller er her ikke alene for pengenes skyld som ofte er tilfældet på udenlandske webcamchat sider. Selvom webcampigerne skulle være her for pengenes skyld er lyst rigtig ofte udgangspunktet, der er ingen der er tvunget til at arbejde på siden eller påtvunget nogen former for krav om antal af timer online.

De få udenlandske modeller (Max 10%) vi har godkendt på siden er specielt udvalgt og underlagt krav om forståelse af den danske hyggementalitet og indgangs vinkel til det at være pige på en dansk/skandinavisk webcam side, de lever alle op til den form for kundeservice og kvalitet som er tiltænkt du skal opleve når du køber privat webcamchat her på siden. Skulle du mod forventning ikke være tilfreds med et eller andet du har oplevet så skriv til vores live-support og vi finder en forklaring og en eventuel løsning :) 

Det med småt

Sitet er 100% Co2 neutralt,følger GDPR og godkendt som betalingssurrogat af forbrugerombudsmanden. 
Og selvfølgelig er alle cammodellerne på siden over 18 år og ID alders verificeret
Følg DK Webcam på Facebook eller Twitter