FAQ - Ofte stillede spørgsmål :: Privatlivspolitik & Cookies

Privatlivspolitik & Cookies

Har du problemer med iPhone i chatten?

Hvad handler siden om?

Alt om betaling og penge

Chat typer på siden

Hjælp til funktioner på siden

DK Butik - Køb gaver til modellerne

Hvordan får jeg flere modeller online ?

Løsning af problemer

Privatlivspolitik & Cookies

REGLER & IRL (skype, Snapchat osv)

Chikane mod modeller

Hvordan kan du selv arbejde online ?

Rapportering og Fjernelse af Indhold

  1. Hvad bruges cookies til?

    Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

  2. Privatlivspolitik & Cookies

    Introduktion
    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig,
    som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold på siden, samt lette og forbedre vores support via Vores Livesupport.
    Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies se hvordan i denne guide 
    og tilrette hvilke cookies vi må indsamle om dig i bunden af siden, 
    Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter,
    der har adgang til dem.

    Udgiver
    Websitet ejes og publiceres af:

    DK Production v/Denice Klarskov
    Cvr: 28007981
    Langdyssevej 1
    4750 Lundby  

    Telefon: 74743000
    Email:  denice@DKProduction.com  
    Data ansvarlig: Denice Klarskov - Mail denice@dkproduction.com

    Cookies

    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil
    el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og lign
    Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning her hos minecookies.org

    Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
    Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

    Navn

    Kategori

    Udbyder

    1P_JAR

    Statistik

    Google

    ANID

    Statistik

    Google

    __utmb

    Nødvendige

    DKWebcamcookie

    __utmz

    Statistik

    DKWebcamcookie

    NID

    Statistik

    Google

    NID

    Statistik

    Google

    __utmt

    Statistik

    DKWebcamcookie

    __utma

    Statistik

    DKWebcamcookie

    _nc

    Statistik

    DKWebcamcookie

    __zlcmid

    Nødvendige

    DKWebcamcookie

    __utmv

    Statistik

    DKWebcamcookie

    __utmc

    Statistik

    DKWebcamcookie

    Personoplysninger

    Generelt
    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
    Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm.
    tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser,
    registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
    Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering,
    samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster
    informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.
    Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

    Systemovervågning
    Alt skrevet tekst, chat og lignende på siden kan ses af DKWebcams administratorer og vil blive brugt i en eventuel sag om misbrug af DK Webcam eller evt. chikane af og mod modeller
     
    Privatlivs politik : Alle oplysninger, du afgiver til DKW behandles med diskretion. Oplysningerne benyttes kun internt, og vi gør alt, hvad vi kan for at beskytte og hemmeligholde dine data - blandt andet gennem brugen af kryptering og firewalls. Vi garanterer dig, at vi aldrig sælger, udlejer eller udlåner personlige oplysninger til andre. Vi beruger IKKE dine oplysninger til reklameøjemed eller anden annoncering. Dine oplysninger (Brugernavn+Email) kan slettes ved henvendelse til supporten. Chatlog samt betalings historik bibeholdes som backup i minimum 5 år af hensyn til regler om chikane osv.

    Sikkerhed
    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller
    ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,
    misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

    Formål
    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed
    for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services,
    du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
    Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

    Periode for opbevaring
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen,
    og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
    Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
    Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger
    Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment
    m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
    Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
    Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager
    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
    Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
    Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
    Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
    Henvendelse herom kan ske til:  Denice@DKProduction.com.
    Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os her:
Kontakt

Besøg også vores egen hyggelige gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik