Ofte stillede spørgsmål :: Privatlivspolitik & Cookies

Privatlivspolitik & Cookies

Hvad er DK Webcam?

REGLER & IRL (skype, Snapchat osv)

Hjælp til funktioner på siden

Alt om betaling

DK Butik - Køb gaver til modellerne

Hvordan får jeg flere modeller online ?

Løsning af problemer

Privatlivspolitik & Cookies

  1. Hvad bruges cookies til?

    Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de giver også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges til trafikmåling og optimering af sidens indhold.

  2. Privatlivspolitik

    Introduktion
    Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig,
    som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer,
    der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies se hvordan i denne guide 
    og tilrette hvilke cookies vi må indsamle om dig i bunden af dkwebcam,  se efter: "For at ændre dine cookie indstillinger klik her" 

    Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter,
    der har adgang til dem.

    Udgiver
    Websitet ejes og publiceres af:

    DK Production v/Denice Klarskov
    Cvr: 28007981
    Langdyssevej 1
    4750 Lundby  

    Telefon: 74743000
    Email:  Denice@DKProduction.com  
    Data ansvarlig: Christina Denice Klarskov - Mail Denice@dkproduction.com / 74743000

     

    Cookies
    Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil
    el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og lign
    Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

    Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

    Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere.
    Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

    Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

    Navn

    Kategori

    Udbyder

    1P_JAR

    Statistik

    Google

    ANID

    Statistik

    Google

    __utmb

    Nødvendige

    DKWebcam

    __utmz

    Statistik

    DKWebcam

    NID

    Statistik

    Google

    NID

    Statistik

    Google

    __utmt

    Statistik

    DKWebcam

    __utma

    Statistik

    DKWebcam

    _nc

    Statistik

    DKWebcam

    __zlcmid

    Nødvendige

    DKWebcam

    __utmv

    Statistik

    DKWebcam

    __utmc

    Statistik

    DKWebcam

    • Personoplysninger

    Generelt
    Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig.
    Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm.
    tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser,
    registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

    Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
    Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering,
    samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster
    informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger.
    Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

    Sikkerhed
    Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller
    ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab,
    misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

    Formål
    Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed
    for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services,
    du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev.
    Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

    Periode for opbevaring
    Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen,
    og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.
    Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring.
    Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

    Videregivelse af oplysninger
    Data om din brug af websitet, geografisk placering, køn og alderssegment
    m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt.
    Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor.

    Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det.
    Vi anvender kun data behandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

    Indsigt og klager
    Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig.
    Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes.
    Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig.
    Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet.
    Henvendelse herom kan ske til:  Denice@DKProduction.com.
    Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os her:
Kontakt

Besøg også: DK Butik

Du ser nu priser i DKK. Vis priser i: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

For at ændre dine cookie indstillinger klik her.

DK Webcam er ejet og drevet af DK Production - CVR: 28007981
DK Webcam er hostet i danmark, alle modeller på siden er over 18 år og følger dansk lovgivning
Alle DANKORT, VISA, MASTERCARD transaktioner behandles sikkert og diskret af Nets og Epay

Copyright © 2008-2016 DK Production. Alle rettigheder forbeholdes.
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software,
tilhører enten DK Production., dets leverandører af indhold eller dets licensgivere
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.

DK Webcam er registreret som betalingssurrogat hos Forbrugerombudsmanden


Den browser du benytter er desværre ikke 100% understøttet, du bedes skifte til Safari 12 eller nyere

Den browser du benytter er desværre ikke 100% understøttet, du bedes skifte til Chrome 70 eller nyere