KinkyKitten DK's webcam profil

KinkyKitten DK's profil billede
Modellen er offline
Se webcamshows
Gratis videoer
Uploadede videoer
Navn KinkyKitten DK
Alder 29
Land Denmark
Stjernetegn Skorpionen
Født i Denmark

Bedømmelse af profilen

Webcam kvalitet Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Seksuel ydelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Gæstfrihed Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Samlet bedømmelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Antal brugere der har bedømt
KinkyKitten DK 28

Følgere

Antal bruger som har tilføjet denne model som favorit: 33
Rapportér

KinkyKitten DK's Priser

Privat chat pr minut kr. 36,00
Nøgen chat pr minut kr. 28,00
Voyeur. Se med på et privat show. pris per minut kr. 28,00
Vis dit eget webcam til denne model. pris per minut kr. 9,95
Del din lyd med denne model i privat chat. pris per minut kr. 5,00

Detaljer

Højde 160 centimeter
Vægt 65 kilo
Hårfarve Brunette, Mellemlangt
Øjenfarve Blå
Etnisk oprindelse Dansk
BH Størrelse D-skål
Kønsbehåring Barberet
Tatoveringer Ingen
Piercinger Ingen
Hobby Jeg elsker også at tage på ture ud i det fri og lave alverdens ting og sager ;-) Psssst.... I kan jo tage et kig på mine videoer og se hvad jeg mener! ;o) Jaae, sex i naturen det er sgu ikke helt værst ;-)
Favorit position Åhhh, der er så mange, så mange! ;-) Men doggystyle den er altså en af favoritterne! Men okay, siger altså heller nej tak til en 69'er ;o) Mirav den er fræk! Jeg synes også det er vildt dejligt at ride en fyr. Det er super skønt, specielt hvis klitten også lige får lidt opmærksomhed imens ;-)
Fantasier Jaaae, det kunne I tænke jer at vide hva'? ;o) Ej, jeg er romantiker og det afspejler mine våde fantasier sig også af. Men samtidig er jeg frisk på at prøve noget nyt, og har en skjult kærlighed til vibratorer ;-)

Beskrivelse

 

***** Jeg har ALTID lyd på i gratis chat!!!!***** SÅ tænd for din lyd ;-)

Se min nye video hvor jeg fylder begge huller ud ;o) Ja, I får fornøjelsen af at se mig lege med min buttplug ;-) 

Og når I nu alligevel er der, så bør I da også se mine nye videoer, hvor jeg leger med en KÆMPE banan ;-)


NYT! NYT! Jeg tilbyder nu udendørs onani shows ;-)
Jeg har også som noget nyt, en video med lidt fræk leg med grøntsager ;o)

Jeg tilbyder også telefon sex :-) Giv mig dit nummer, når vi går i privaten, så ringer jeg dig op ;-) 


Hvis du har nogle specielle ønsker til shows vi kan lave sammen, så skriv til mig, og så svare jeg så hurtigt jeg kan ;o) Lige ledes, hvis du ønsker mig online på et bestemt tidspunkt, så skriv en besked, og så finder vi ud af noget :-)

 

 

Jeg vil også meget gerne modtage forslag om hvor jeg kan optage film henne af ;-) ja, jeg forsøger at leve op til mit navn! Så derfor tager jeg også nogle ture ud i det fri ;-) så kom gerne med inspiration til steder at optage :-) 

 

Men ta' da et kig forbi mine videoer, der er lidt forskelligt ;o) 


Lige kort: 

 • Nej, jeg tisser ikke i et glas for dig ;-) men kig forbi mine videoer, for der er en film for dig som ønsker at at se dette ;-) Pssst... Har en video hvor jeg tisser udenfor ;-)
 • Det er muligt at aftale tid i privat chat på forhånd via en privat besked, så vi har mulighed for at starte fra første minut ;-) Miiiirav!

 

 • Jeg tager IKKE masken af, heller ikke i privat :o)

 

 

Hvad tænder mig? Uhh! ;-)

 • Det tænder mig helt vildt at se at folk de tænder på at kigge på mig, så stive pikke... Det er lige noget for mig ;-) Det bliver jeg våd i trussen af!
 • Jeg elsker når I deltager i chatten! Stiller spørgsmål og fortæller om jeres sexfantasier. Det tænder mig altså også ret meget ;-)

 • Jeg kan også ret godt lide at.... få smæk i måsen! ;o)
 • Jeg er også helt vild med at blive bundet fast til sengen og få øjenmaske på, så jeg intet kan se... Synes det er vildt pirrende, og pisse frækt! :-)

Der udover er der ret meget som kan tænde mig ;-) 
Det kan være hvis jeg læser en fræk bog, at jeg bliver vild og våd i trussen, men det kan også ske, hvis jeg f.eks. surfer på nettet, og tilfældigvis kommer til at lande på en side med sexlegetøj.... Ups ;-) Jamen, altså den slags sker jo! De hopper jo næsten frem af sig selv ;o)

Hvilke sex ting har jeg? :-D

 • Jeg har et par dildoer
 • Lidt buttplugs af forskellige størrelser :-)
 • én pisk
 • håndjern
 • og er den heldige ejer af et par hvide stiletter ;-)

Håber selvfølgelig at jeg med tiden får udviddet mit udvalg lidt... Man må ALDRIG gå ned på udstyr! ;-)

Nå, men nu kort lidt om mig :-)

Ud over alt overstående, er jeg en fræk pige som har mod på at prøve noget nyt ;o)

Jeg elsker at lege med mine dildoer (specielt den lyserøde!) det er helt klart favoritten, men det har I nok godt bemærket ;-) Jeg tænder på se på pikkemænd - det tænder mig simpelthen, at se at folk de tænder på mig ;o) Synes det er SÅ frækt! Jeg elsker at lave shows for jer, og håbentlig tilfredsstille jer.... og mig selv selvfølgelig!! ;o)


Jeg har også en del shows her inde, til de dage, hvor jeg ikke lige når at være på :-) Dem er I selvfølgelig velkommen til at kigge på ;o) Jeg har også lavet en kort, gratis intro video :-)

Og et enkelt fotoalbum er det da også blevet til ;-)

 

 • Lille tip: Flasher bryster
 • Mellem tip: Flasher bryster + numse
 • Stort tip: Flasher bryster + numse + "din fantasi". (Skal overholde gratis-chat regler!)

  OBS:(For tip's må modellen i følge DKWebcams vilkår kun vise det samme som en side9 pige må vise i Ekstra bladet, f.eks bryster baller eller hendes redskaber/legetøj, dette er for at sikre sig personer under 16 år ikke har adgang til live Erotik!) 

Sendetider

Ingen planlagte tider

Lovense

Lovense LUSH
Nej

Besøg også vores egen hyggelige gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik