Ana-May's webcam profil

Ana-May's profil billede
Modellen er offline
Gratis videoer
Uploadede videoer
Navn Ana-May
Alder 40
Land Denmark
Stjernetegn Vægten
Født i Denmark

Bedømmelse af profilen

Webcam kvalitet Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Seksuel ydelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Gæstfrihed Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Samlet bedømmelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Antal brugere der har bedømt
Ana-May 37

Følgere

Antal bruger som har tilføjet denne model som favorit: 262
Rapportér

Ana-May's Priser

Privat chat pr minut kr. 37,95
Nøgen chat pr minut kr. 28,95
Voyeur. Se med på et privat show. pris per minut kr. 19,95
Vis dit eget webcam til denne model. pris per minut kr. 9,95
Del din lyd med denne model i privat chat. pris per minut kr. 6,95

Detaljer

Højde 173 centimeter
Vægt 66 kilo
Hårfarve Blond, Langt
Øjenfarve Blå
Etnisk oprindelse Kaukasisk
BH Størrelse H-skål
Kønsbehåring Barberet
Tatoveringer På fissen, den ene Balle, højre underarm, lille en på venstre underarm, stor tattoo på venstre lår, højre ankel samt en lille en på venstre hånd og en på lænden.
Piercinger dermal ved højre øje.
Hobby Er meget kreativ, interesserer mig meget for det alternative - er bl.a. uddannet healer og lægger tarotkort, musik og meget mere :)
Favorit position On the top, from the back, from the side - I’m in the zone ;)
Fantasier Jeg fantaserer som oftest om alverdens former for udnyttelse! Enten hvor jeg bliver udnyttet af en eller flere af andet køn (mænd!), eller at jeg udnytter en lille, billig slut med kæmpe bryster og glatbarberet fisse. En fantasi kan, for mig, også være tanken om noget, jeg engang prøvede/gjorde, og tændte mig så meget, at det skal prøves igen ;) Jeg har netop slettet min udspecificering af forskellige fantasier, efter flere misforståelser heraf. Jeg vil prøve at beskrive påny snarest muligt. Jeg har ellers IKKE generelle fantasier om at udnytte andre seksuelt, medmindre detvar en KVINDE der så ud, nøjagtig som beskrevet (eller meget tæt på - store bryster er det vigtigste! Kønsbehåring kan fjernes ;)) Kvinden her skulle jo i så fald være med på noget rollespil af en slags, ligesom de mænd jeg fantaserer om, skulle kneppe mig, udnytte og voldtage mig mig min vilje! Jeg fantaserer IKKE DET NÆRMESTE om at dominere en mand! Ligegyldig hvor feminin han er! Og ej heller at putte noget som helst op i hans røvhul. Bum!

Beskrivelse

Min profil har, grundet flytning, været deaktivet, men ny profiltekst er lige undervejs ;) GLÆD JER! Jeg glæder mig helt vanvittigt til at være frække med Jer igen som altid ;)

Varm endelig op med privatshow fra i aftes med deepthroat, cumshot, sperm helt ned i halsen i et vådt blowjob af min fyr ;) Findes under private shows, og varer knap 7 min. ;););)

JEG FORÆRER JER DE VILDESTE PRISER PÅ PRIVAT CHAT VIA MIN BLACK FRIDAY TIP_MENU!

KUN PÅ BLACK FRIDAY (og weekenden over): VÆLG AT SLÅ TERNINGER OG SPAR HELT OP TIL 18 KR. PR. MINUT I EN PRIVATCHAT MED MIG!

1 stk. for lille tip: Jeg slår 1 kr. af prisen for hvert "øje" du får - dvs. hvis du slår en 1'er sparer du 1 kr. per minut, ved en 6'er sparer du 6 kr. per minut osv.!

2 stk. for mellem tip: Her får du lov at kaste to terninger efter samme princip som ovennævnt, og har mulighed for at spare helt op til 12 kr.!

3 stk. for stort tip: Kast 3 terninger og SPAR HELT OP TIL 18 KR. PR. MINUT!

Anal laver jeg normalt ikke, men vil du se mig lege analt med en buttplug eller mindre dildo i en privatchat, koster det, ifm. terningekast, yderligere et mellem tip, hvor det, i min almindelige tip-menu koster et stort tip ;)

 

* ALTID GRATIS LYD!

* EKSKLUSIV CAM-MODEL MED LUST-MODUL!

* VIS MIG DIT CAM OG/ELLER VÆLG GENSIDIG LYD - BILLIGT!

* DA MIN FORNEMMESTE OPGAVE ER AT TILFREDSSTILLE DIG, LAVER JEG (stort set) ALT!

* MULIGHED FOR KØB AF TRUSSER & ANDET LINGERI, GIPS-AFSTØBNING AF MINE STORE, LÆKRE SILIKONE-PATTER, EN PERSONLIG HILSEN MED MIN YNDLINGSPARFUME, EN AUTOGRAF - KUN FANTASIEN SÆTTER GRÆNSER! Sendes selvfølgelig under fuld diskretion! ;) Priserne varierer alt afhængig af kvalitet på trusser/lingeri, hvor du ønsker jeg skal bære dem henne inden de sendes til dig, samt hvor længe du ønsker jeg skal have dem på. Priser imellem 300-800 + porto, som du selv køber - fx hos DAO. Du "sætter" så dig selv på som både afsender og modtager, så ikke engang jeg kender til dine personlige oplysninger. Du oplyser mig om portokoden ifm. med, at vi aftaler hvornår det/de/den kan afsendes. Så nemt er det ;) Betales via tips ;)

* UMÆTTELIG MILF som arbejder her udelukkende fordi det tænder mig!

* VIL DU VÆRE MIN SUGAR-DADDY? Eller har du blot lyst til at forkæle mig fordi jeg gør noget godt for dig, så bed om at få tilsendt et link til min helt private ønskeseddel på Dkwebcam's shop ;)

* Hold altid øje med nye, frække video-uploads! Jeg arbejder på at få lavet en gratis præsentations-video, og så er der nyt på vej fra min fyr og jeg ;)

Tip-menu:

Lille: Massage af store silikonepatter i olie

Mellem: Viser mit outfit + overraskelse

Stor: Anal i privat med den lækreste, pink vibrator inkl. 12 forskellige massager indeni min røv ;)

* KEYWORDS: Danish, blonde milf, 550 ml. store, bløde, runde silikonebryster, tattoos - måske du er heldig at se den jeg har på min glatbarberede fisse? Det forbudte tænder mig, dominans tænder mig, rollespil tænder mig, MIT JOB TÆNDER MIG!

* Indfrier gerne særlige ønsker til fx specielt lingeri, påklædning. Send mig en pb, så vi kan aftale en bestemt tid hvorpå vi kan ses ;) Sidder jeg midt i en chat, og du ønsker mig i en privatchat med anden påklædning, koster det et lille tip for mig, da jeg i så fald skal afbryde chatten. Det er ikke tilladt for mig at forlade skærmen under en chat, ligesom det fx ikke er at vise visse ting i gratischatten, og ej heller at "dick-rate" eller kommentere yderligere på visning af dit cam, så længe vi befinder os i gratischatten ;) Er der noget du er i tvivl om, så spørg endelig løs! og HUSK at jeg altid forærer mine brugere gratis lyd ;)

HUSK!!! JEG BLIVER SÅ SINDSSYGT GLAD, NÅR DU TAGER DIG TID TIL AT LÆSE MIN PROFIL! ;)

 

ALTID!!!: ET HAV AF FORSKELLIGT LEGETØJ SOM FX "RODEOTYR" MED VIBRERENDE DILDO PÅ, SPRØJTENDE DILDO, LUSH-MODUL HVOR DU HAR DEN FULDSTÆNDIGE KONTROL, ALT I PÅKLÆDNING FRA LAK OG LATEX TIL EROTISK HVIDT LINGERI TIL KOSTUMER OG MEGET, MEGET ANDET!!!

 

Sendetider

Ingen planlagte tider

Lovense

Lovense LUSH
Ja

Besøg også vores egen hyggelige gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik