Ana-May

Ana-May's profil billede
Navn Ana-May
Alder 38
Land Denmark
Stjernetegn Vægten
Født i Denmark

Bedømmelse af Ana-May

Webcam kvalitet Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Seksuel ydelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Gæstfrihed Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Samlet bedømmelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Antal brugere der har bedømt
Ana-May 25

Ana-May's Priser

Privat chat pr minut kr. 32,95
Nøgen chat pr minut kr. 24,95
Voyeur. Se med på et privat show. pris per minut kr. 27,95
Vis dit eget webcam til denne model. pris per minut kr. 7,95
Del din lyd med denne model i privat chat. pris per minut kr. 9,95

Detaljer

Højde 172 centimeter
Vægt 67 kilo
Hårfarve Blond, Mellemlangt
Øjenfarve Blå
Etnisk oprindelse Dansk
BH Størrelse HH-skål
Kønsbehåring Barberet
Tatoveringer På fisse, højre arm, venstre lår, højre ankel samt en lille en på venstre hånd. En på lænden, og en på den ene balle.
Piercinger dermal ved højre øje.
Hobby Er meget kreativ, interesserer mig meget for det alternative - er bl.a. uddannet healer og lægger tarotkort, musik og meget mere :)
Favorit position On the top, from the back, from the side - I’m in the zone ;)
Fantasier Jeg fantaserer som oftest om alverdens former for udnyttelse! Enten hvor jeg bliver udnyttet af en eller flere af andet køn (mænd!), eller at jeg udnytter en lille, billig slut med kæmpe bryster og glatbarberet fisse. En fantasi kan, for mig, også være tanken om noget, jeg engang prøvede/gjorde, og tændte mig så meget, at det skal prøves igen ;) Jeg har netop slettet min udspecificering af forskellige fantasier, efter flere misforståelser heraf. Jeg vil prøve at beskrive påny snarest muligt. Jeg har ellers IKKE generelle fantasier om at udnytte andre seksuelt, medmindre detvar en KVINDE der så ud, nøjagtig som beskrevet (eller meget tæt på - store bryster er det vigtigste! Kønsbehåring kan fjernes ;)) Kvinden her skulle jo i så fald være med på noget rollespil af en slags, ligesom de mænd jeg fantaserer om, skulle kneppe mig, udnytte og voldtage mig mig min vilje! Jeg fantaserer IKKE DET NÆRMESTE om at dominere en mand! Ligegyldig hvor feminin han er! Og ej heller at putte noget som helst op i hans røvhul. Bum!

Beskrivelse

Følg med på fredag d. 29-10 hvor jeg, fra kl. 21 på et hotel et sted i DK, starter med lidt opvarmning i gratischatten. Herfra kan du tage mig og fyren der skal kneppe mig, med videre i privatchatten og tage styringen, eller du kan følge med os videre ind i nøgenchatten ;)

* Mulighed for køb af trusser eller dildo brugt den dag efterfølgende efter først til mølle-princippet ;) Pris: trusser: 600 kr. og dildo 800 kr. :)

* Vi hopper muligvis også på fredag eftermiddag, så hold øje med min kalender ;) Jeg er SÅ liderlig at safterne uden tvivl, kommer til at flyde ;);)

KANDIDAT TIL MÅNEDENS MODEL, AUGUST 21' ;) ;) ;)

*** Hvorfor køber folk turpas i Tivoli? Ikke fordi kvaliteten af tur nummer 5 eller 6 i rutsjebanen bliver dårligere ihvertfald ;) Det gør de da, fordi de så slipper for at tænke på penge! Og det må I gerne sidestille med en tur i privaten med mig fx ;) Jeg vil også gerne igen og igen, vi skal være lige liderlige og våde hver gang - og så kan vi altid lave de her små twists fra gang til gang, som når man, i rutsjebanen, kører med hænderne oppe luften ;) Der bliver ALDRIG kedeligt - EJ HELLER SELVOM MINE PRISER ER FOR ALLE ;);) ***

STADIG HELT CRAZY PRISER PÅ UPLOADEDE FILM OG OPTAGEDE SHOWS!!! ;)

16-9-21' fik jeg brev fra SKAT: Jeg er nu selvstændig med CVR- nummer herinde på siden, og det gør mig virkelig glad :) Det havde bl.a. ikke kunnet lade sig gøre uden alle Jer dejlige brugere her på Dkwebcam, og håber virkelig I fortsat har lyst til "at følge" mig herinde! Endelig også gerne giv mig feedback i pb - god som dårlig. ••• IF YOU DON'T TELL ME I'LL NEVER KNOW IF I CAN CHANGE SOMETHING •••

••• TIP-MENU •••

Lille tip: - bare fordi jeg er sød, og giver dig et smil på læben ;)

Mellem tip: - jeg viser dig mine store silikonebryster, tager fat i dem, går helt hen til kameraet og viser dig, hvad der evt. kan være imellem dem ;)

Stort tip: - jeg viser dig mine store silikonebryster, og kører min dildo med vibrator kortvarigt frem og tilbage mellem mine skamlæber UDENPÅ trusserne ;)

Jeg MÅ ikke vise dig min fisse i gratischatten, men vil du se mere, så er jeg altid klar på en fræk aftale i privatchatten ;)

*** OM TIP-MENU *** Jeg vil i chatten informere om, om det den pågældende dag er muligt at kaste terninger - en "Tip-leg" vi af til har haft meget sjovt ud af, når jeg har haft mange på besøg i gratis-chatten :):)

Ønsker du at købe lingeri, legetøj eller andet (fx fra vores fælles privat-chat) så send mig en pb, for at få oplyst priser ;)

Jeg modtager fortsat gerne (seriøse) privat-beskeder indeholdende fx særlige ønsker/behov på fx et bestemt tidspunkt. Også gerne indeholdende personlig feedback eller hvilket som helst andet. Vil super gerne vide hvad jeg gør godt, og lige så gerne hvad jeg gør knapt så godt :)

FØLG ENDELIG MED I MIN KALENDER, OG SE HVORNÅR JEG ER ONLINE ;) Har du mig som favorit, får du automatisk denne info ;)

38-årig MILF. Blondine, 1,72 cm. høj og 69 kg., 550 ml. store silikonebryster, glatbarberet med tatovering på fissen, midtjyde der elsker en masse fis, ballade og sort humor, helt nede på jorden, siger hvad jeg mener - og også selvom det ikke altid falder i god jord, frisk på det meste og er VILD MED SEX samt tanken om, at nogen kigger på ;) 

Ønskeliste fra shoppen: https://dkbutik.dk/gaveliste/?wishlist=396&hash=d1e3d24cb5fcf5ff00da0ed38c6785ff

• Gratis lyd i ALLE mine chats ;) Har du ikke selv lyd på, må jeg desværre henvise til en af de andre piger, da der går enormt meget tid fra de andre i chatten, hvis jeg skal sidde og skrive med en enkelt person.

• Tager med kyshånd imod drikkepenge, og giver Jer også gerne lidt ekstra for pengene, men jeg sidder ikke og tigger og beder om dem.

• Er jeg ikke på når du skal bruge mig (tjek evt. min kalender, af og til er jeg her også impulsivt) så send mig en pb, og jeg vil se om jeg kan opfylde dit ønske om at komme på.

• Min indbakke er altid åben for bookning af tider i privaten, lige så vel som jeg hellere end gerne er med til at indfri en fantasi du går rundt med (også i privaten). Send mig en pb, så vi sammen kan lave et evt. set-up ;) Jeg har selvfølgelig en klar forventning om, at du overholder de tider og aftaler vi laver.

• TJEK OGSÅ MINE UPLOADEDE VIDEOER UD ;) HER KAN DU EKSEMPELVIS SE HVORDAN JEG KNEPPER MIG SELV MED EN DILDO, MENS JEG HAR LÅST MIG INDE PÅ BADEVÆRELSET PÅ CAMPINGPLADSEN, OG DU KAN HØRE HVORDAN FOLK RYKKER I DØREN UDEFRA IMENS ;) Her kommer løbende flere videoer til, end dem der er der i forvejen. Ønsker om en speciel video er også velkommen i min indbakke ;)

• Alle private shows med mig bliver optaget, så dem har du også mulighed for at se ;)

• Jeg ser desværre tit gratis-chatten blive forsøgt brugt til andet end hvad den er beregnet til. Det vil jeg ikke komme nærmere ind på, udover at jeg kan opfordre til, at man læser reglerne for gratischat. Personligt bruger jeg faktisk rigtig meget af min tid, uden løn, på Jer, da jeg godt kan lide at gå på arbejde. Dog har jeg også grænser, som bedes respekteret. Jeg bruger typisk 15-20 min. i gratischatten når jeg logger på. Er jeg stadig gratis på job herefter, logger jeg af igen eller hopper over i nøgenchatten. Er her et flow, hvor jeg ryger lidt frem og tilbage mellem privat og gratis, eller nogen er så søde at tippe mig (give mig drikkepenge mod at jeg fx viser Jer mine bryster), så er alt ok og jeg bliver hængende ;)

• Herinde laver jeg ikke anal, og jeg er ikke til sex involverende urin og afføring.

Alle mine tags er enten noget jeg kan tilbyde nu og her, eller er klar på at planlægge ;) Ellers så spørg. Jeg svarer altid og er på ingen måder fordømmende :)

Sendetider

Fredag 21:00 21:30 Jeg er efterhånden virkelig liderlig, så se mig blive kneppet godt og grundigt på et hotel et sted i DK ;) Jeg starter i gratis, og tager den skridtet videre i privat - eller nøgenchatten ;);)
11-11-2021 12:00 12:15 Så skal der ske noget!!! Jeg befinder mig i en anden by, og de offentlige toiletter skal udforskes ;) Jeg er sammen med en fyr, og jeg skal så meget, close-up, kneppes! ;)

Lovense

Lovense LUSH
Nej

Besøg også vores egen hyggelige sexlegetøj & gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik