Ana-May's webcam profil

Ana-May's profil billede
Navn Ana-May
Alder 39
Land Denmark
Stjernetegn Vægten
Født i Denmark

Bedømmelse af Ana-May

Webcam kvalitet Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Seksuel ydelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Gæstfrihed Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Samlet bedømmelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Antal brugere der har bedømt
Ana-May 36

Rapportér

Ana-May's Priser

Privat chat pr minut kr. 36,95
Nøgen chat pr minut kr. 29,95
Voyeur. Se med på et privat show. pris per minut kr. 26,95
Vis dit eget webcam til denne model. pris per minut kr. 5,95
Del din lyd med denne model i privat chat. pris per minut kr. 9,95

Detaljer

Højde 173 centimeter
Vægt 68 kilo
Hårfarve Blond, Langt
Øjenfarve Blå
Etnisk oprindelse Kaukasisk
BH Størrelse H-skål
Kønsbehåring Barberet
Tatoveringer På fissen, den ene Balle, højre underarm, lille en på venstre underarm, stor tattoo på venstre lår, højre ankel samt en lille en på venstre hånd og en på lænden.
Piercinger dermal ved højre øje.
Hobby Er meget kreativ, interesserer mig meget for det alternative - er bl.a. uddannet healer og lægger tarotkort, musik og meget mere :)
Favorit position On the top, from the back, from the side - I’m in the zone ;)
Fantasier Jeg fantaserer som oftest om alverdens former for udnyttelse! Enten hvor jeg bliver udnyttet af en eller flere af andet køn (mænd!), eller at jeg udnytter en lille, billig slut med kæmpe bryster og glatbarberet fisse. En fantasi kan, for mig, også være tanken om noget, jeg engang prøvede/gjorde, og tændte mig så meget, at det skal prøves igen ;) Jeg har netop slettet min udspecificering af forskellige fantasier, efter flere misforståelser heraf. Jeg vil prøve at beskrive påny snarest muligt. Jeg har ellers IKKE generelle fantasier om at udnytte andre seksuelt, medmindre detvar en KVINDE der så ud, nøjagtig som beskrevet (eller meget tæt på - store bryster er det vigtigste! Kønsbehåring kan fjernes ;)) Kvinden her skulle jo i så fald være med på noget rollespil af en slags, ligesom de mænd jeg fantaserer om, skulle kneppe mig, udnytte og voldtage mig mig min vilje! Jeg fantaserer IKKE DET NÆRMESTE om at dominere en mand! Ligegyldig hvor feminin han er! Og ej heller at putte noget som helst op i hans røvhul. Bum!

Beskrivelse

Velkommen til mit (og dit) frække univers!

NU OGSÅ MED LUSH-MODUL, SOM GIVER DIG DEN ULTIMATIVE KONTROL OVER MIN VÅDE, LIDERLIGE FISSE!

Jeg har fået SÅ MEGET NYT! bl.a. kan præsentere DIG for en masse nyt legetøj, samt en masse, super frække outfits - lige fra lingeri, bundløse body'er og nylonstrømper, selvsiddende, kostumer, små frække "babydolls", lak, lange over-knee støvler og mere til ;);) 

Er du NY hos mig, skal du vide at noget af det der tænder mig allermest er dominans - både i den blide og hårdere ende, og primært hvor DU er den dominerende Jeg tænder på frækt lingeri, kostumer, at blive behandlet som den feminine kvinde jeg er, og du er den mand, der tør at træde i karakter, som den MAND du er! 

At bruge mit store udvalg af sexlegetøj tænder mig! Fx min sprøjtende dildo, som jeg forestiller mig er dit sperm der sprøjter udover mig, samtidig med at jeg ligger i en våd "pool" og skriger, fordi jeg er så møg-liderlig! Det kunne også være i min nyindkøbte, sorte pude med lækker, fast dildo og håndtag på, som giver dig endnu flere muligheder for at se hele mig, mens jeg nyder at blive fortalt, hvad jeg nu skal gøre ;) Når du tager den fulde styring over min våde, liderlige fisse ved at lade min LUSH glide op i mig, og lade dig tage den fulde kontrol over den i den "anden ende"! Når min kæreste knepper mig i vores sexgynge, som giver ham muligheden for at kneppe mig i alverdens stillinger, hvor kun fantasien sætter grænser for, om det skal være i den hårde eller i den mere blide ende ;)

SIDST MEN IKKE MINDST, SÅ TÆNDER DET MIG (og min partner, hvis han er med) MAX. AT DU KIGGER MED, FORTÆLLER MIG (eller os) LIGE PRÆCIS HVAD DU VIL SE, OG HAR FØLELSEN AF, AT DU ER MED I SOVEVÆRELSET ELLER HVOR JEG/VI ELLERS BEFINDER OS! Bl.a. derfor er vi også vilde med fx swinger-miljøet ;)

I Privat-chatten fortæller jeg dig gerne meget mere, og meget mere detaljeret, om mine vildeste fantasier ;)

Læs ALT om mine nye tiltag herunder, som i en periode skal afprøves, hvorefter jeg tager en beslutning om, hvordan det endeligt bliver - bl.a. ift. lyd, tip-menu o.a. ;)

***OBS!!!***: 

1. MASSER AF MULIGHEDER FOR LYDog psssst... jeg nyder at give udtryk for, at jeg nyder det jeg laver! Støn... høje som lave, dirty-talk, sige dit navn højt mens jeg fortæller, hvad du gør ved mig! Og tro mig!: DU ER IKKE I TVIVL NÅR JEG KOMMER - tit og ofte igen og igen og igen... ;)

2. MIN "NYE" PROFIL SKAL DU SE PÅ SOM EN TEST - Omend jeg gerne ville, så er det umuligt for mig at gøre ALLE tilfredse, men jeg håber alligevel I vil tage godt imod mine nye tiltag ;)

Jeg GLÆDER MIG til at præsentere Jer for det - nye som "gamle", for én ting kommer ALDRIG til at ændre sig hos mig: I er, hver og en, helt specielle og unikke med hver Jeres ønsker, fantasier, drømme her hos mig - og ikke mindst gør det mig SÅ SINDSSYGT GLAD at se Jer besøge mig - igen og igen ;)

- En masse nyt legetøj, lingeri og andet frækt outfit/udstyr er lige kommet indad døren, eller er undervejs!

- Redigerede eller ej - så har jeg bestemt mig for at holde ALLE mine private shows samt videoer, nede i et prisleje hvor alle kan være med ;) INFO HEROM: Priserne er fastsat ud fra to ting: ACTION OG VARRIGHED! ;)

- Tip-menuen er HELT NY og MEGA LÆKKER, hvis du spørger mig ;) Hvis jeg er på med partner, KAN tip-menuen variere ;)

TIP MENU - (Lyd i privat-chat får du ved kun et LILLE TIP! Gør mig gerne opmærksom på, at du ønsker dette inden du inviterer, men selvfølgelig ikke et "must") -

Lille: Jeg viser dig mine store silikonebryster ELLER du gerne vil invitere mig i privat-chat, og kunne høre mig imens (lyden bliver sat til, så snart vi er i chat-rummet sammen ;)

Mellem: Jeg smører mine store silikonebryster ind i olie for dig, viser dem close-up i kameraet for dig OG SÆTTER LYD PÅ IMENS - ELLER: Jeg skifter tøj for dig i privat-chatten, ud fra et forskelligt udvalg (ca. 5 forskellige muligheder hver gang jeg er online) ;) Lyden bliver slået til, så snart vi er i chat-rummet sammen, og det samme gør tøj-skifte ;)

Stort: Jeg klapper mig selv nogle gange i røven OG på mine patter med min elskede paddle - inviterer du mig efterfølgende i privat-chatten, forærer jeg dig GRATIS LYD på under hele showet, hvilket du ellers betaler for ;)

ALT DETTE FÅR DU:

- en model som ELSKER sex, og TÆNDER HELT EKSTREMT på at opfylde DINE ønsker og DINE drømme - og som vel at mærke også har et stort udvalg af legetøj, lingeri, kostumer o.a. til netop at gøre det med ;) Jeg forsøger hele tiden at holde mig "up to date", og har fx ALDRIG det samme frække outfit på 2 dage i træk (medmindre I tipper mig for at skifte ;)).

- ALTID GRATIS LYD I NØGENCHATTEN!!! ;)

- en model der har et stort udvalg af private shows samt private video'er læggende, som ALTID kan købes til en pris langt under gennemsnittet! ;) Du finder fx flere live-shows af den eller den anden art, hvor jeg bliver gennemkneppet i diverse stillinger - selvfølgelig med øje for, hvilken vinkel du ser med fra ;) Close-up filming, mig der har låst mig inde på et offentligt toilet sammen med en ting: min dildo, og her kan du se/høre hvordan folk rykker i døren og taler udenfor, cowgirl reverse, gagging, shows med min "bedste ven": min dildo der kan sprøjte! Shows med maske, gensidig lyd, min debut på cam, og jeg kunne blive ved! Jeg er single, og har flere forskellige mænd tilknyttet min profil, for som sagt: SÅ ELSKER JEG SEX!!! Gå ind og kig hvis du får lyst, og indtil jeg er færdig med "forårsrengøringen" derinde, så efter de shows, som har beskrivelse, tags og varierende appetizers! Vil nødigt sælge dig noget, som jeg ikke føler jeg kan stå inde for ;)

- en model der tilbyder at være en del af (stort set) ALT det, som lige præcis DU tænder på i privat-chatten! Det kunne fx involvere rygning, balloner, hvide tennisstrømper, ugeblade, køb af trusser (fx fra et fælles show vi har haft) eller hvilket som helst andet! Bare husk på flg.:

* Jeg må ikke forlade skærmen/chatten, for at finde det frem, som jeg evt. skal bruge. Derfor har du to muligheder: spørg mig, ganske kort, i gratis-chatten hvis jeg er online, om jeg har den/de genstande du påtænker at ville bruge, ELLER spørg mig i en pb, samtidig med at du husker på, at jeg ikke kan læse private beskeder mens jeg er i chatten, så vil derfor først kunne læse den, når jeg har pause.

* Hvis her er tale om et decideret rollespil, så har brug for at få sendt en særdeles konkret beskrivelse af, hvilken handling det har, hvad jeg skal sige og gøre hvornår, samt hvilket tøj jeg gerne skal have på ;) Har du brug for at bruge længere tid på at tale om ovenstående (eller andet for den sags skyld), så foregår det i selve privat-chatten ;)

- mulighed for at booke tid til et privat-show (i privat-chatten) på et bestemt tidspunkt, som vi i fællesskab aftaler ;) Her forventer jeg selvfølgelig, at du møder på som aftalt :)

- mulighed for at jeg, EFTER AFTALE, da jeg ikke må forlade skærmen midt i en chat, at bestemme hvilket outfit jeg skal ankomme i, og jeg har MEGET forskelligt! Kostumer, lingeri eller noget helt tredje, taget netop ud fra DIN fantasi om DIG & MIG sammen! En anden mulighed er også at tippe mig inden en privat-chat, for at se mig skifte tøj sammen med dig derinde ;)

- rollespil, dominans, anden fetisch eller særlige ønsker, er jeg MERE end åben for! Såfremt muligt, og det ikke er noget jeg har i forvejen, gør jeg også gerne mit for at anskaffe særlige genstande til anvendelse i DIT show ;) Altsammen aftaler vi nærmere i pb ;)

*** OBS!!! *** SÆRLIG TIP-MENU, NÅR JEG ER PÅ MED EN MAND!

FLERE MULIGHEDER TIL DIG:

- du ønsker at købe et par af mine trusser. Fx nogle du selv har set mig onanere, komme i eller andet fra vores private show.

- du synes ikke mit udvalg af legetøj, lingeri eller outfit er tilstrækkeligt, og vil derfor gerne forære mig en gave efter eget valg fra DKWEBCAM's webshop, hvortil jeg også gerne sender dig min ønskeliste.

- du gerne vil have tilsendt en personlig hilsen fra mig til dig inkl. autograf, i december måned en pakkekalender, opgaver fra mig til dig som din domina - eller bare gerne vil sige "Hej" og have et ønske om en god dag med på din vej ;)

Mulighederne er mange! Tøv ikke med at spørge ;)

SEE YOU GUYS! ;) Det bliver vådt, vildt, lækkert og liderligt!

 

Sendetider

Ingen planlagte tider

Lovense

Lovense LUSH
Ja

Besøg også vores egen hyggelige gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik