MissJenniP

MissJenniP's profil billede
Navn MissJenniP
Alder 27
Land Denmark
Stjernetegn Tyren
Født i Denmark

Bedømmelse af MissJenniP

Webcam kvalitet Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Seksuel ydelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Gæstfrihed Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse
Samlet bedømmelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse Webcam model anmeldelse

Antal brugere der har bedømt
MissJenniP 21

MissJenniP's Priser

Privat chat pr minut kr. 44,95
Nøgen chat pr minut kr. 39,95
Voyeur. Se med på et privat show. pris per minut kr. 64,95
Vis dit eget webcam til denne model. pris per minut kr. 14,95
Del din lyd med denne model i privat chat. pris per minut kr. 99,95

Detaljer

Højde 159 centimeter
Vægt 55 kilo
Hårfarve Blond, Mellemlangt
Øjenfarve Grønne
Etnisk oprindelse Dansk
BH Størrelse C-skål
Kønsbehåring Noget barberet
Tatoveringer Ja. En lille ulv på min arm. Jeg vil gerne have flere.
Piercinger Ikke lige nu. Men jeg vil gerne re-pierces i navlen og i nippels.
Hobby Jeg læser, spiller wow, pole dancer, går turer, tager ud og shopper. Jeg arbejder rigtig meget, og siden det er med porno, så mixer min arbejdstid og fritid meget.
Favorit position Jeg er ret specifik i mine positioner. Primært er jeg til positioner hvor manden er i den dominante position. Jeg kan specielt godt lide at ligge på maven i doggy.
Fantasier Jeg kan godt lide at fantasere om situationer hvor jeg er en bratty sub der bliver domineret.

Beskrivelse

Min seksualitet

Submissive Bratty Spoiled Princess / Underdanig Uartig Møgforkælet Prinsesse 

Jeg er altid sød, og jeg tænder på at være uartig og ikke gøre som du siger. Jeg er en voksen “disney” prinsesse som elsker pink, glitter, bamser og at blive kneppet som en dukke. Jeg elsker at drille og jeg elsker ikke at gøre som du siger. Men HVIS jeg gør som du siger, forventer jeg belønninger for at være dygtig! 

Jeg er IKKE til ageplay. Jeg er min egen alder og jeg er mig. Men jeg er underdanig, uartig og elsker at blive forkælet og være din prinsesse du kan toy med det det passer dig. 

Hvilken type “daddy” søger jeg i privat/nøgen/gratis

En “daddy” for mig, er en person som er tålmodig, der synes det er sjovt at blive sagt imod og som elsker at forkæle. Det er ikke en person som er ond, sadistisk eller “dominant” på en led måde. Det er udelukkende en “dominant” for mig. Jeg kan godt lide at blive afstraffet hårdt, men det skal være fortjent. 

Som en underdanig møgunge/ Sub Brat søger jeg at trække dig til grænsen hvor du afstraffer mig og derefter forkæler mig. (I form af ros, gaver, tips)

Jeg driver reel glæde og lykke ved at blive “valgt” og forkælet. Specielt med gaver eller penge. Mit kærligheds sprog er belønninger i form af penge og gaver. Materielle ting. Til gengæld er jeg drilsk og sexet og vil gøre stort set alt for min “daddy”. 

Exhibitionist: Jeg tænder på at blive set på. Set onanere, set have sex, set være nøgen. Derfor elsker jeg at came. Og specielt at gøre mig til i gratis, for der er altid MANGE som kigger på mig. Det er sexet as all hell!  

Hvis du har spørgsmål, er du mere en velkommen til at skrive. 


Daddy se her! 
Min ønskeliste: https://bit.ly/3CFkoNO 
  


TIP MENU (Leg med mig)

Lille tip(25,-): Mit lille tip er til dig der gerne vil vise du synes jeg er super dejlig og sød og til dig; DU er super dejlig og sød! Du får mig til at smile! Og du er min helt idag!

Mellem tip(50,-): Viser mine bryster - kan nok ikke lade være med at nusse for mine nippels imens! Jeg tænder helt vildt på at vise mig selv af! 

Stort tip(75,-): Tager alt tøjet af og viser hele min krop - mmmm... nu jeg tænker over det; i skal ikke tippe stort.. jeg kan ikke holde til det! 

  


 CHATS 

Gratis chat: Jeg elsker at sidde i gratis og hygge med jer. Det bedste jeg ved er når der er tip regn og vi bare har den fedeste hyggelige tid!

Nøgen chat: Jeg elsker tanken om jeg kan ligge og onanere imens der er mange af jer inde sammen med mig og komme!

Privat chat: Jeg går altid efter vi skal hygges os helt vildt og få en sexet fed tid sammen  

Sendetider

Ingen planlagte tider

Lovense

Lovense LUSH
Ja

Besøg også vores egen hyggelige sexlegetøj & gavebutik, frækt legetøj & webcam tilbehør til alle. DKButik