Ny chat

NY Flash fri chat på DK Webcam  

 

Igennem den seneste tid, har vi i smug udviklet på en ny chat! Da Flash er blevet udfaset i f.eks. mobilbrowsere og i fremtiden (i 2020 iflg. Google) også vil blive udfaset på PC’er, har det været en vigtig del af vores fremtidssikring for DK Webcam, at udvikle denne nye chat. Vi må indrømme, at det har været et langt og sejt træk for os, men endelig er vi i mål! Den gamle chat er lukket ned og den nye chat erstatter nu helt den gamle flashbaserede chat.
Der vil over de næste år ske meget mere udvikling, både på chatten, men også på resten af siden.

Det har taget længe og det har krævet alle vores ressourcer, såvel økonomisk som medarbejder mæssigt, at bygge den nye chat. Endelig er vi der, hvor den nye chat virker som den skal, og det er små justeringer der skal til nu og da, for at følge med.  Rigtig mange mennesker, både modeller og brugere, benytter hver dag DK Webcam, og derfor kan det være svært at finde ‘plads’ til live test og live test udvikling, derfor valgte vi i en periode, at køre den nye chat BETA. Hvilket betyder, at den har kørt online, under udviklingsprocessen og I har været med til at teste den live! Det skal I have en stor tak for! Tak for jeres tålmodighed!

Vi er glade for, at det kunne lade sig gøre, således at vi ikke måtte lukke DK Webcam ned i længere perioder, som ellers havde været løsningen til at teste.
Nu da den nye chat er oppe, kan vi fokusere på at fejlrette nogle af de ting vi har måtte ‘passere’, mens vi har arbejdet på chatten! Dvs. små fejl og uhensigtsmæssigheder, bliver rettet stille og roligt.
Samtidig kommer en masse nye funktioner og tiltag, der skal gøre det nemmere og sjovere at være bruger og model på DK Webcam!

 Som I nok allerede har bemærket, betyder den nye chat, at de modeller med ‘udstyret i orden’ kan sende HD kvalitet og ligeledes kan brugere sende meget højere kvalitet, når de viser deres cam til modellerne, og modellerne kan gøre vis cam boksen langt større end før, for bedre detaljer!

Derudover kan modeller sende live direkte fra deres telefon - og brugerne kan også benytte deres telefon i chatten!
Vi arbejder ligeledes på et mobilvenligt brugerinterface til DK Webcam, således at både siden og selve chatten bliver mere brugervenlig, når den tilgås fra mobiler og tablets. Ligenu er det kun modellerne, der ser et specielt mobil design, når de broadcaster - men det vil altså snart ændre sig!

Sammen med det er der kommet en ny funktion i den nye chat!

Denne funktion erstatter de problemer der har været med at ville snakke til modellen (Tlf. sex).

Du kan nu sende din lyd til en model under en privat session, såfremt både du og modellen ønsker det.

Når du er i en privat er der en knap der hedder ‘Del din lyd’, hvor du kan sende din lyd til modellen, så i begge kan høre hinanden. Bemærk, at din lyd ikke vil blive optaget, hvis modellen vælger at bruge showet til videresalg.De næste funktioner og fejl der kigges på:

Indspillede shows

Indspillede shows bliver fuldkomment udfaset. Lige nu er disse shows deaktiveret og selve funktionen også. Der vil ikke blive brugt energi på at åbne for disse igen, da funktionen ikke vil komme til at virke på grund af flash udfasningen. Til gengæld vil vi bruge tiden på at overføre det bedste fra Indspillede shows over i vores Uploadede videoer. Ligeledes vil vi gå i gang med en løsning der gør, at modellerne kan konvertere og flytte de af deres indspillede videoer de ønsker at få over i Uploadede videoer - Således, at de mange populære videoer kan komme tilbage online på Dkwebcam.

 

SMS Service

Både til brugere og modeller. 
Denne funktion vil have flere lag, det vil altså være op til dig hvilke notifikationer du ønsker at modtage. Det er i dag muligt for modellerne at modtage SMS’er om informationer på siden.
Dette er dog pt deaktiveret, da vi arbejder på løsningen for at optimere og gøre den mere brugervenlig og som sagt gøre således, at brugere også kan benytte den.

 

Lovense

Vi er netop gået i gang med udviklingen af vores nye Lovense Plugin. 
Det vil altså snart blive muligt for modeller, at få deres Lovense integreret i chatten
Således at brugeren på forskellige Tip knapper kan styre modellens legetøj! Der kommer meget snart meget mere info om dette

 

Vi lover snart at komme med meget mere information om disse tiltag og de fremtidige forbedringer og nyheder på DK Webcam!Besøg også: DK Butik

Du ser nu priser i DKK. Vis priser i: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

For at ændre dine cookie indstillinger klik her.

DK Webcam er ejet og drevet af DK Production - CVR: 28007981
DK Webcam er hostet i danmark, alle modeller på siden er over 18 år og følger dansk lovgivning
Alle DANKORT, VISA, MASTERCARD transaktioner behandles sikkert og diskret af Nets og Epay

Copyright © 2008-2016 DK Production. Alle rettigheder forbeholdes.
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software,
tilhører enten DK Production., dets leverandører af indhold eller dets licensgivere
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.

DK Webcam er registreret som betalingssurrogat hos Forbrugerombudsmanden


Den browser du benytter er desværre ikke 100% understøttet, du bedes skifte til Safari 12 eller nyere

Den browser du benytter er desværre ikke 100% understøttet, du bedes skifte til Chrome 70 eller nyere