DK Webcam - Denne måneds frække DK Webcam pige
Tidligere
Hver måned kårer vi her på DKWebcam, månedens model profil.
Med titlen, følger en web/cam venlig gave - som kan være forskellig fra måned til måned.
Det kan være et webcam, en USB vibrator, frække kostumer, gavekort eller andre lækre ting.
Én gang om året kåres også årets model profil. Kandidaterne til årets model profil, er de 12 udvalgte månedens model profiler.
******************************************************************************************
September - Dirty Darling
Denne månede er vi stolte af at kunne præsentere Dirty Darling! 
Som månedens model September 2018 

Dirty Darling På Dk webcamDirtydarling_02_dkwebcamHvad er det bedste for dig ved at være webcam model? 
- Det bedste er helt klart alle mine fantastiske kunder! Hvis jeg har en dårlig dag, kan de altid få smilet frem i mig. De giver mig et frirum til at være mig selv Og de accepterer mig for den jeg er.
Hvor længe har du været webcam model? 
- uh det har jeg været i lidt over 3,5 år. Startede d. 9 Januar 2015. 
Hvor ofte er du online? 
- Jeg prøver at være online så ofte jeg kan. Gerne hver dag - man har vel lyster der skal stilles lige som alle andre, og som mine stamkunder ved, så er jeg svær at mætte ;)
Bruger du din kalender på DK webcam? 
- Ja, Jeg prøver at bruge den hvis jeg feks. Har en fyr med på cam, eller køre tilbud med feks. Gratis lyd i privaten - så hold endelig øje ;)
Hvad gør dig til en god webcam model? 
- Tror det der gør mig til en god cam model, er at jeg har mig selv 110% med. Jeg står ved det jeg laver og vigtigst af alt så ELSKER jeg det - og det kan kunderne mærke. Jeg er den søde tossede frække Thybo - Jeg kan være naboens uskyldige søde datter - men også din frække domina.  
Hvorfor tror du, at du er blevet månedens model? 
- Tror jeg er blevet månedens model, fordi jeg de sidste mange måneder, har brugt meget mere tid online.  Jeg bruger meget tid på alle mine kunder, husker dem hver især og giver mig altid 110% og er mig selv.
Hvad er dine planer for fremtiden? 
- mine planer for fremtiden er at slå mig ned på en lille går ude på landet med en masse dyr, rigtig nyde livet. Men jeg er stadig ung og single - jeg vil ud og se verdenen og slå mig lidt løs først. Opleve en masse frække ting, som jeg kan fortælle jer om her inde først ;)
 
Hvad er din største drøm? 
- Min største drøm er helt klart at få sparet sammen til en sød lille autocamper en gang - forhåbentlig i 2019 - hvor jeg så kan køre Europa rundt med mine to hunde, opleve verdenen og det bedste af det hele er jo at jeg altid kan holde ind og camme hvor jeg vil ;) så kan I komme til at lege med mig hele vejen igennem Europa! 
Hvad er din frækkeste seksuelle fantasi? 
- uh dem har jeg rigtig mange af. Men en af de frækkeste må helt klart være fantasien om et gangbang. Bare blive taget hårdt og rigtig misbrugt af en flok lækre mænd. Det ville ikke være dårligt ;)
 
Det frækkeste sted du har haft sex? 
- Dem er der også mange af. Men det frækkeste sted jeg har haft sex for nyligt var da jeg var på Ferie i Egypten, hvor jeg havde sex med min tidligere hyggeven midt ude i det røde hav, blandt en masse turister. 
Har du nogle specielle kostumer? 
- har desværre ingen kostumer endnu - men skal helt klart have skaffet noget igen. Så hvis I har nogle ønske - så send endelig en pb.
Hvad er din favorit sex stilling? 
- Min farvorit stilling er helt klart doggy. Der kan jeg rigtig mærke fyren trænge Helt ind i mig og fylde mig helt ud. Og så ser han mig også fra en god vinkel;)
Hvad er dit favorit sexlegetøj? 
- har lige været ude og købe en Masse nyt legetøj hjem, har slet ikke fået afprøvet det hele endnu. Men er helt vild med min nye sorte Rabbit og mine nippel klemmer - selv om de gør rimelig ondt at have på.
Hvad er det bedste ved at være cam model på DK webcam? 
- Igen, det er helt klart kunderne der er det bedste ved at være cam model! Uden tvivl. Jeg Elsker dem. Det er dem der giver mig lysten til at logge på, De er der altid for mig, altid klar på en piv fræk leg og nogle lækre orgasmer. 

Har du noget du gerne vil sige til brugerne?
HAPS mig i privaten hvis du vil lege ;b 
- Jeg elsker jer, og ser frem til mange flere våde orgasmer med jer! 
 
Anbefalinger til dine shows eller gallerier ?
- vil helt klart anbefale mine shows med min tidligere hyggeven, har lagt dem op til jer, i en lille periode. så i kan nyde dem lidt ;)
Det er svært at vælge nogle farvoritter, men kundernes 3 yndlings Shows er nr #791 #743 #666. Og af mine gallerier vil jeg helt klart anbefale jer at tjekke nogle af mine nyeste ud ;)

- ENJOY ;*

Besøg også: DK Butik

Du ser nu priser i DKK. Vis priser i: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

DK Webcam er ejet og drevet af DK Production - CVR: 28007981
DK Webcam er hostet i danmark, alle modeller på siden er over 18 år og følger dansk lovgivning
Alle DANKORT, VISA, MASTERCARD transaktioner behandles sikkert og diskret af Nets og Epay

Copyright © 2008-2016 DK Production. Alle rettigheder forbeholdes.
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software,
tilhører enten DK Production., dets leverandører af indhold eller dets licensgivere
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.

DK Webcam er registreret som betalingssurrogat hos Forbrugerombudsmanden