Ofte stillede spørgsmål
Alt om betaling
 1. Hvad koster privat chat, nøgen chat og optagede shows ?

  Hvad koster privat chat, nøgen chat og optagede shows ?

  Priser på DK Webcam

  DK Webcam sælger som udgangspunkt ikke produkter direkte til slutbruger og bestemmer derfor heller ikke priser hos de enkelte modeller der udbyder deres services, produkter og ydelser via DK Webcam

   

  Modellernes (Producenternes) priser er oplyst i deres profiler og bliver igen præsenteret umiddelbart inden start af et show eller anden betalings funktion du køber af dem.

  DK Webcams tekniske platform er baseret på at betaling, i betalings chat afregnes pr sekund. Der vil blive trukket for 30 sekunders chat forud for hver påbegyndt chat og efter de første 30 sekunder afregnes der pr sekund til enten du eller modellen stopper sessionen.

   

  Modellernes priser er præsenteret på deres profiler. Prisen på en ydelse vil altså altid Blive præsenteret inden session indledes, privat chat startes, nøgen chat startes eller et optaget/indspillet show startes, det gælder naturligvis også vis cam funktionen.


  ALLE priser på DK Webcam er bestemt af modellerne selv. DK Webcam fastsætter ingen priser for modellerne

 2. Kan jeg se mit forbrug og hvor ?

  Kan jeg se mit forbrug og hvor ?
  Du kan både se dit forbrug og dine optankninger ved at klikke på Din Profil og derefter Mine transaktioner.
  Er du logget ind kan du også klikke her for at gå til dine transaktioner

  Diskretion ved køb af modellers produkter: (kvittering/bon)

  Modellerne sender ikke en email ved hvert enkelt køb foretaget hos dem.
  Du har adgang til dine kvitteringer i din købsliste, du finder kvitteringen ud for dit køb foretaget hos den enkelte model
  Du kan se selve købskvitteringen og printe den ved at åbne den.

  Optaknings kvittering: 

  (kreditkort kvittering)

  Du modtager en optanknings kvittering ved optankning til din DKW konto.
  Din optanknings kvittering findes derfor ikke under transaktioner som kvittering, men altså kun på mail. Du kan tilgengæld se dine optankninger i listeform og derfor stadig bevare overblikket over dit forbrug på din konto!

  Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte vores live support, eller skrive til os nedenfor

 3. Hvordan foregår optankning og betaling?

  INGEN KORT GEBYR!

  Kontosystemet

  Til køb af ydelser og produkter hos de enkelte modeller (producenter) anvendes et kontosystem og en teknisk webcam platform leveret af DK Webcam. Vi har valgt ikke at bruge credits eller token system som mange andre cam sider, men derimod præsenterer vi alle konti i DKK* som standard.

  Det gør det nemmere  og ikke mindst mere gennemskueligt for vores brugere at se hvad shows og andre ydelser reelt koster hos den enkelte model.

  (*DK Webcam kan præsentere din saldo i DKK, SEK, NOK, EUR og USD efter ønske)

  Gratis oprettelse

  Så snart du har oprettet en gratis konto*/brugerprofil bliver der automatisk oprettet en DKW konto hvorpå du kan indsætte penge hvis du ønsker det.

  GEBYRFRI OPTANKNING

  Når du tanker f.eks 200kr til din DKW konto trækkes der kun 200kr på din bankkonto og du har herefter 200kr til rådighed på DK Webcam. Ganske enkelt gebyrfri optankning hos DK Webcam. Du kan tanke penge på din konto døgnet rundt med enten DANKORT, VISA, VISA ELECTRON MASTERCARD eller VISA DANKORT, igennem vores certificerede og sikre udbyder DIBS.

  Vi kan også tilbyde:

  Danske Netbetaling og Nordea Solo optankning direkte via bankerne igennem DIBS.

  Swipp.
  Swipp kan kun benyttes når Live supporten er online. Husk at du skal have et OK fra en supportmedarbejder før du overfører til os

 4. Refundering og fortrydelelsesret

  Garanti for nye brugere!: ( nye bruger)

  Du kan fortryde en optankning hvis du som første gangs købende ny kunde ikke finder servicen eller den tekniske platform tilfredsstillende, kravet er du ikke må have forbrugt noget af det optankede beløb, og du må ikke tidligere have været oprettet som bruger på DK Webcam.

  Undtaget er tilfælde hvor ved en ny bruger efter første tankning og ved første køb med DKW kontoen oplever tekniske fejl der kan henledes til DK Webcams drift eller platform ved køb hos en model(producent) på siden. ( din profil slettes ved refundering)

   

  Refundering af optankning for almindelige bruger: (ikke nye brugere)

  Det er muligt mod et administrationsgebyr på 50kr at få refunderet et optanket beløb der overstiger 200kr, kravet er at optankningen er udført samme dag og at du tager henvendelse til support senest klokken 23:00 samme dag! Beløbet skal være intakt, da kun hele beløb, som matcher den sidste optankning kan refunderes.
  (Du kan ikke beholde din profil efter en refundering)

   

  Refundering af restsaldo ( ikke nye brugere)

  For refundering af beløb der ikke er intakte og eller refundering af ældre saldoer skriv da dit Navn og adresse, din Banks navn, dit reg nummer, og dit kontonummer til supporten og vi vil ekspedere sagen hurtigst muligt. kravet er at saldoen er over 6 måneder gammel og at der betales et administrations gebyr på 50kr.
  Desuden skal din profil enten slettes af dig eller deaktiveres af supporten i forbindelse med tilbagebetaling, (Du kan ikke beholde din profil i forbindelse med refundering af kontoen)

   

  Refundering af model ydelser:

  DK Webcam sælger ikke ydelser eller model produkter til slutbruger og er derfor kun involveret i eventuelle refunderinger af model ydelser såfremt modellen kontakter DK Webcam og anmoder om dette.

   

  Modellen/producentens rettigheder:

  Da modellen (producenten) udelukkende tilbyder live serviceydelser, samt specielt lavede produkter yder modellen som udgangspunkt ikke fortrydelsesret på model ydelser og produkter jfr. forbrugeraftaleloven § 18 stk. 4.

   

  Opsummering:

  Der ydes returret på optankninger ifølge vilkår.

  Indholdet af optaget og indspillede samt live shows kan kun påklages såfremt der opleves tekniske fejl og mangler ved den tekniske platform som leveres af DK Webcam, der kan ikke klages over kvalitet af indhold og eller ydelser medmindre indholdet/ydelsen er i strid med dansk lovgivning!

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os her:
Kontakt

Besøg også: DK Butik

Du ser nu priser i DKK. Vis priser i: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

DK Webcam er ejet og drevet af DK Production - CVR: 28007981
DK Webcam er hostet i danmark, alle modeller på siden er over 18 år og følger dansk lovgivning
Alle DANKORT, VISA, MASTERCARD transaktioner behandles sikkert og diskret af Nets og Epay

Copyright © 2008-2016 DK Production. Alle rettigheder forbeholdes.
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software,
tilhører enten DK Production., dets leverandører af indhold eller dets licensgivere
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.

DK Webcam er registreret som betalingssurrogat hos Forbrugerombudsmanden