Ofte stillede spørgsmål
Hvad er DK Webcam ?
 1. Konceptet DK Webcam

  Hvem er DK Webcam?:
  DK Webcam er en service under produktions/innovations selskabet
  DK Production (CVR: 28007981) v/ Denice Klarskov

  Konceptet kort:
  DKWebcams koncept er via den tekniske og grafiske internet platform at bringe modeller(producenter) og deres kunder i direkte forbindelse uden at kompromittere hverken kunden eller modellens anonymitet. DK Webcam er en kommerciel service finansieret ved salg af service og hosting direkte til producenten (modellen) kunder og/eller brugers benyttelse af DK Webcam er som udgangspunkt ikke forbundet med udgifter af nogen art. Altså gratis oprettelse og ingen gebyr ved optankning til DKW konto systemet!

  Kvalitet:
  Vi tilbyder den bedste og mest avancerede webcam teknologi på det skandinaviske marked. Vi understøtter den seneste komprimerings teknologi baseret på H.264 og bruger de bedste audio codecs der findes, så vi understøtter enhver kvalitet Producenten (modellen) kan levere og vi kan formidle den videre til kunder i flere forskellige kvaliteter så alle kan være med uanset din internet linjes hastighed.

  Webcam-modeller på siden:
  Alle modeller på DK Webcam er selvstændige eller fritids/hobby modeller der benytter DK Webcams betalte service til at levere deres produkter på egne vilkår. Alle modeller på siden er ID valideret og garanteret over 18 år. 

  Brugerprofil og kontosystem:
  DKWebcam levere en gratis brugerprofil og en DKW konto ved oprettelse som bruger. Hvis du ønsker at købe en ydelse af en af de selvstændige modeller (producenter) skal din DKW konto benyttes til dette, DK Webcam gør det på denne måde nemt for brugere/kunder at købe ydelser hos den enkelte model og via DKW konto styre sit forbrug 100%. Alle aktive modellers profiler og eventuelt aktiverede optaget produkter kan tilgås og købes døgnet rundt uanset modellen eventuelt ikke har været aktivt online i længere tid på live cam, derfor har du lige nu adgang til samlet over 25.000 optaget modelshows med din DKW konto. Din DKW konto føres i DKK hvilket gør det nemt for dig at følge med i din saldo og dit forbrug ved køb hos de enkelte modeller (producenter). 2. Kom hurtigt og nemt igang som bruger

  1. Opret gratis bruger profil - Brug altid en gyldig e-mail adresse ellers kan vi ikke sende dig dine kvitteringer ved køb eller yde support, hvis du oplever problemer.

  2. Tank penge på din konto
  3. Gå til Online modeller
  4. Vælg den selvstændige model du ønsker at chatte via webcam med
  5. Du kan nu nyde den valgte webcam model, Privat, intimt og LIVE via webcam

  God fornøjelse

 3. Hvordan bliver jeg selv webcam model?

  Det er meget enkelt og nemt at komme igang med at prøve det af
  det eneste du skal gøre er at oprette en webcam model profil her på siden 
  Oprettelses processen du skal gennemføre er let at finde via linket her - Gå til model oprettelsen ( kræver du ikke er logget ind som bruger på siden)

  DK Webcam skal sikre sig du er over 18 År inden godkendelse så når du har oprettet en profil kan der gå op til 24 timer før din profil er godkendt, oftest går der dog ikke over 2 timer,  er der gået mere end 24 timer, kan der være en fejl og vi har muligvis forsøgt at kontakte dig uden held. - Derfor skriv til os, hvis din profil ikke er godkendt inden for 24 timer.

  Alle piger og par over 18 år kan benytte DK Webcam services og teknikske platform
  Det er ikke vigtigt om du er ung, ældre, buttet eller tynd, det vigtige er du har en god udstråling og
  har lyst til at give brugere/ kunder en god oplevelse, vi har en kæmpe brugerdatabase og dermed en naturlig stor efterspørgelse på alle typer piger og par.

  Vi byder dig velkommen og ønsker dig god arbejdslyst her på DK Webcam såfremt du vælger at bruge vores service og tekniske platform som basis for din foretning :)

Fandt du ikke svaret på dit spørgsmål her, er du velkommen til at kontakte os her:
Kontakt

Besøg også: DK Butik

Du ser nu priser i DKK. Vis priser i: EUR USD SEK NOK Language/Sprog:
Version: 1.15

DK Webcam er ejet og drevet af DK Production - CVR: 28007981
DK Webcam er hostet i danmark, alle modeller på siden er over 18 år og følger dansk lovgivning
Alle DANKORT, VISA, MASTERCARD transaktioner behandles sikkert og diskret af Nets og Epay

Copyright © 2008-2016 DK Production. Alle rettigheder forbeholdes.
Alt indhold på dette websted, f.eks. tekst, grafik, logoer, knapikoner, billeder, lydklip, digital video, datasamlinger og software,
tilhører enten DK Production., dets leverandører af indhold eller dets licensgivere
og er beskyttet af loven om ophavsret i Danmark og internationalt.

DK Webcam er registreret som betalingssurrogat hos Forbrugerombudsmanden